Managerul de Proiect Modern – curs online, 23 februarie – 14 martie 2016, Lideea

0

logo-lideea-tmUn curs dinamic, folosind metode inovative de invatare si de transfer al invatarii, garantia calitatii fiind data de procesul riguros de acreditare al Institute of Leadership and Management (ILM – Marea Britanie).

… si cat de usor ar fi :
•    faceti cursul de acasa,  de la birou sau calatorind avand la indemana un laptop;
•    oricand in timpul zilei si oricand in timpul saptamanii;
•    interactivitatea unui curs clasic o aveti la dispozitie prin conferinte video, webinars (seminarii online), forumuri de discutii, materiale audio-video;
•    webinars (seminarii online).
Si in plus fata de un curs clasic aveti ragaz de cateva zile la fiecare modul sa lucrati pe propriile aplicatii  – ceea ce inseamna ca invatati cu adevarat.
(vizitati platforma LIDZone accesand link-ul http://www.lideea.eu/moodle/).
„…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru ca stie sa gestioneze procesul de invatare si pentru ca reprezinta un real punct de referinta si de ajutor in lungul proces de asimilare a adevaratei performante, in care simti ca ai nevoie de un prieten specialist cu care sa te consulti si care sa te indrume in mod corect” spune unul dintre beneficiarii programului nostru.

Scopul cursului
Acest curs este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie de scriere, coordonare, monitorizare si raportare aferente managerului de proiect modern prin intermediul aplicatiilor practice.
La sfarsitul cursului, participantii:
•    Se vor bucura de recunoasterea competentelor in Management de Proiect  printr-o reputata institutie internationala, ILM;
•    Pot sa isi evalueze nivelul actual fata de un cadru al competentelor complet si sa aprofundeze, sa isi imbunatateasca capacitatea de a lucra sau conduce proiecte;
•    Vor intelege conceptul de proiect, caracteristicile si factorii de succes in situatii concrete relevante pentru fiecare participant, particularitatile proiectelor finantate din fonduri publice, respectiv fonduri europene;
•    Vor fi capabili sa conduca sau sa contribuie la elaborarea unui proiect finantat din fonduri proprii, fonduri atrase sau in particular fonduri europene. Vor intelege elementele cheie ale crearii si  gestionarii portofoliilor de proiecte;
•    Vor fi capabili sa stabileasca structura optima a echipei de proiect, nevoile de resurse umane, sa explice responsabilitatile unui manager de proiect si abilitatile cheie necesare;
•    Vor fi capabili sa aplice instrumente cheie folosite in elaborarea, implementarea si evaluarea proiectului;
•    Vor fi capabili sa inteleaga activitatile de monitorizare, audit si evaluare si particularitati ale aplicarii lor in functie de tipul de proiect.

Programul este organizat dupa cum urmeaza:
•    3 module de studiu pe durata a 3 saptamani in sistem e-learning, webinars (seminarii online), aplicatii practice, coaching online, prezentari video, forumuri de discutii si sesiuni video individuale.
Pe durata parcurgerii celor 3 module de studiu, cursantii vor interactiona permanent cu trainerii si ceilalti participanti prin intermediul forumurilor organizate pentru fiecare modul in parte.

Programul se adreseaza:
•    Specialistilor, managerilor de proiect implicati in proiecte de dezvoltare industriala, de servicii, de infrastructura, etc.;
•    Managerilor in companii care aplica, introduc managementul prin proiecte ca practica organizationala si manageriala;
•    Angajatilor in institutii publice sau ONG-uri care finanteaza sau implementeaza proiecte de dezvoltare economica sau sociala.

Organizatori si trainer
Cursul va este oferit de catre LIDEEA, marca sub care opereaza LIDEEA Development Actions srl si furnizeaza un pachet de servicii de consultanta si training, orientate spre rezultatele organizatiei si a oamenilor, sub deviza „It’s all about performance!”. Adoptand noi abordari, combinand inovativ metode si tehnici gasim solutia optima pentru beneficiarii nostri.

Participantii la programele noastre de invatare si dezvoltare se pot bucura de beneficiile recunoasterii internationale a competentelor prin Institute of Leadership and Management (ILM – Marea Britanie).

Trainer
Dna. Liliana Olivia Lucaciu – trainer cu o vasta experienta in training, managementul investitiilor publice si in particular, instrumente de finantare ale Uniunii Europene.
Expertiza in training si dezvoltare sunt confirmate de apartenenta la institutii profesionale de prestigiu, fiind:
•    Chartered Member CIPD (prestigioasa institutie internationala in managementul resurselor umane)
•    Trainer acreditat al Institute of Leadership & Management (ILM), Marea Britanie
•    Registered Investors in People Specialist Advisor (Marea Britanie).

Expertiza pe care o impartaseste Liliana se bazeaza pe 20 de ani de experienta in consultanta in finantari publice pentru dezvoltare economico-sociala, cu precadere proiecte finantate din fonduri ale Uniunii Europene; evaluari calitative si cantitative ale politicilor publice, a programelor Politicii de Coeziune ale UE in Romania si alte state membre ale UE, o vasta experienta in realizarea de analize cost-beneficiu; analize financiare pentru finantarea intreprinderilor; evaluari de programe, si in particular, training in managementul financiar al intreprinderilor si analiza cost-beneficiu.

Programul de training contine 3 module de studiu, structurate in 3 saptamani, cate un modul in fiecare saptamana. Cursul se va desfasura in perioada 23 februarie – 14 martie 2016. Acest program de instruire online se desfasoara pe platforma de eLearning LIDZone http://www.lideea.eu/moodle/

Investitie
Tariful se compune din:
Un tarif de baza de 200 euro (nu include TVA) care acopera:
–    Accesul la platforma online LIDZone;
–    Participarea la cele trei module de studiu si materialele aferente;
–    Interactiune prin conferinte video cu colegii si trainerii, webinars (seminarii online), forumuri de discutii, materiale audio-video;
–    Indrumare directa din partea trainerilor pe durata cursului (de la distanta);
–    Certificarea competentelor LIDEEA;
–    Certificarea ANC (cursurile cu certificare ANC sunt scutite de TVA).
In cazul care participantii opteaza si pentru certificarea ILM la aceasta suma se mai adauga un cost al certificatului emis de Institute of Leadership and Management in valoare de 90 Euro/participant.

Participantii care opteaza doar pentru certificatul LIDEEA si ANC vor plati doar tariful de baza.
Nota: In cazul in care nu se opteaza si pentru certificarea ANC, se adauga la tariful de baza si taxa pe valoare adaugata. Cursurile cu certificare ANC sunt scutite de TVA.

Pentru mai multi participanti de la aceeasi institutie se aplica un discount de 10%, incepand de la al 3-lea participant.

Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti un email de intentie la adresa [email protected]  in urma caruia veti primi un FORMULAR DE INSCRIERE la curs.

Pentru orice alte detalii privind programul de instruire va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de e-mail.
Termen de inscriere: 22 februarie 2016.

Contact: Dina Ursuta
Email:  [email protected]
Tel / Fax:  0356 – 455251; 0356 – 455252;
Mobil: 0755 113 272

Share.

Leave A Reply