Manager de formare, Sibiu, martie 2016 – Euro Personal

0

Curs inspector resurse umane revisalManagerul de formare este persoana cheie din cadrul fiecarui furnizor care coordoneaza si organizeaza activitatea de formare. Asigurarea calitatii este una dintre responsabilitatile de baza ale managerului de formare pentru monitorizarea instruirii si obtinerea unor indicatori buni conform standardelor in vigoare.

Cursul de Manager de formare este autorizat pentru 180 de ore de teorie si practica in care veti invata despre principiile managementului eficient in cadrul institutiilor publice si private, precum si criteriile de asigurare a calitatii. Urmatoarea serie va incepe la Sibiu in luna martie 2016.

Ca si noutate absoluta in cadrul acestui program, veti avea ocazia sa invatati modul de completare a noilor formulare obligatorii dupa intrarea in vigoare a viitoarelor reglementari. Pretul este de 1000 de lei, iar la final se obtin toate cele 14 competente din Standardul Ocupational.

Training Cariere este societatea conceptoare a Standardului Ocupational validat de catre Comitetul Sectorial de profil si organizeaza acest curs pentru toate persoanele cu studii superioare care doresc sa se specializeze in domeniul formarii profesionale continue.

Programa completa si competentele se pot consulta pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.