Manager de formare, Bucuresti, martie 2016 – Euro Personal

0

Curs relatii publice comunicare bucuresti 2015Conform noilor reglementari din legislatia FPC, la fiecare furnizor de formare va exista o comisie de asigurare a calitatii. Cursul de Manager de formare aduce ca noutate in domeniu aplicarea principiilor managementului calitatii in FPC.

Cum sustinem cursuri de calitate? Cum alegem trainerii si cum aplicam cele mai potrivite metode de predare pentru fiecare grup? Acestea sunt intrebari care vor primi raspuns in cadrul programului nostru.

Cursul face o paralela intre formarea organizata la institutii publice si la cele private, iar cu referire la acestea din urma exista o diferenta intre formarea la o organizatie nou infiintata si la una cu istoric.

Cursul dureaza 180 de ore si costa 1.000 de lei, iar o serie noua va incepe in luna MARTIE 2016. Programul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa invete principiile calitatii in FPC sau coordonarea activitatii de formare. Programa completa se poate vizualiza pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.