Managementul resurselor umane, Cluj Napoca, 8 – 9 martie 2008

0

27 februarie 2008

Trainingul se adreseaza diferitelor persoane fizice si juridice (organizatii non-guvernamentale, membri ai sectorului business & institutiilor publice) care doresc sa implementeze la nivel organizational un management al resurselor umane performant in scopul de a reduce nivelul de fluctuatie de personal, de a stabili procese de resurse umane clare si cu rezultate directe si pentru a dezvolta un climat organizational.

Obiective:

 • Intelegerea structurii unui departament de resurse umane;
 • Cunoasterea si intelegerea functiilor unui departament de resurse umane;
 • Identificarea si intelegerea proceselor de resurse umane;
 • Intelegerea impactului pe care il are departamentul de resurse umane in procesul de schimbare organizationala;
 • Identificarea punctelor tari si punctelor slabe al sistemului de resurse umane din Romania;
 • Intelegerea procesului de la scriere la implementarea proiectelor.

Teme abordate in cadrul cursului:

 • Intelegerea conceptului de management al resurselor umane;
 • Structura unui departament de resurse umane;
 • Rolul departamentului de HR intr-o organizatie;
 • Impactul HR in cadrul mediului organizational;
 • Managementul proceselor de resurse umane: recrutare &selectie, training si dezvoltare,
 • Managementul dezvoltarii personale, dezvoltare organizationala;
 • Sisteme de motivare non-financiara a angajatilor;
 • Resursele umane in Romania ? prezent si viitor;

Locatia: trainingul va avea loc in perioada  8 – 9 martie 2008 la sediul Institutului Roman pentru Pace (PATRIR), BD. 1 decembrie 1918, nr. 26, Cluj Napoca.

Taxa de participare:
a) pentru sectorul ONG:  100 RON    
b) pentru sectorul business & institutii publice: 200 RON
(Taxa de participare acopera participarea integrala la program, materialele distribuite in cadrul programului si, pauzele de cafea)

Termen limita pentru inscriere: marti, 4 martie 2008.

Trainer:

Lia Bolte este Directorul Centrului de Training PATRIR. in cadrul PATRIR pe langa coordonarea centrului de training a coordonat in 2007 "Campania de 16 zile de activism impotriva violentei asupra femeii" in sectorul nonguvernamental activeaza  inca din timpul facultatii fiind 2 ani voluntara in cadrul Asociatiei Femeilor impotriva Violentei – ARTEMIS, unde s-a implicat in organizarea de evenimente (campanii, conferinte, mese rotunde, traininguri).

Activitatea sa ca trainer o incepe tot in timpul facultatii cand lucreaza in Penitenciarul Bistrita ca voluntar formator pe un program de socio-educare cu tineri privati de libertate . in 2006 se acrediteaza ca trainer urmand un TOT organizat de catre Autoritatea Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor – ANSIT fiind trainer in cadrul proiectelor lor de educatie non-formala precum universitatea de vara si de iarna. Experienta in ONG se imbina si cu experienta in mediul business, lucrand in domeniul resurselor umane. Lia are experienta in livrarea de traininguri in domenii precum leadership, comunicare, teamwork, managementul resurselor umane, management organizational, managementul voluntarilor.

Organizator:

PATRIR – Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii infiintat in martie 2001 PATRIR este o organizatie, care reuneste activisti, cercetatori si practicieni de pace din diferite comunitati din Romania, Sud – Estul Europei si la nivel international. Scopul sau este sa abordeze provocarile principale cu care se confrunta Romania si tarile din regiune, de a intari si incuraja actiunile organizatiilor societatii civile si diferitelor grupuri active in comunitati pentru mobilizarea oamenilor in vederea construirii unei paci active si a transformarii conflictelor pe cale pasnica.

PATRIR organizeaza programe de instruire in urmatoarele domenii: transformarea conflictelor pe cale pasnica si construirea pacii; jurnalism de pace; democratie participativa si drepturile omului; dezvoltarea unei constiinte critice in comunitati; gen si pace sociala; violenta impotriva femeilor, dezvoltare durabila; reconstructie, reabilitare, reconciliere si vindecare post-violenta in zone de razboi; mediu si ecologie.

Detalii si inscrieri:
Pentru a aplica, vizitati www.patrir.ro, sectiunea Instruire unde se poate aplica online, iar mai multe informatii puteti solicita la adresa de e-mail: [email protected]

Sursa: Institutul Roman de Training, 22 februarie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.