Managementul proiectelor, 27 martie – 12 iunie 2012

0
Cursul este organizat de EXEC-EDU si validat de PMI® – asociatia nr.1 la nivel global in Managementul proiectelor

Conform unei statistici recente, 7 din 10 proiecteesueaza din punct de vedere costuri, timp sau specificatii. Economie de timp si costuri, productivitate mai mare si control mai eficient al resurselor; respectarea obiectivelor si deadline-urilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care tot mai multe companii se organizeaza in echipe de proiect.

Programul de Managementul proiectelor EXEC-EDU iti asigura deprinderile necesare gestiunii proiectelor, in linie cu metodologia PMI® (Project Management Institute) – cea mai mare organizatie profesionala de profil. In plus, iti deschide calea catre obtinerea celui mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP®).

Profil & testimoniale participanti

100% din participantii la acest curs ne transmit ca acesta le-a fost de un ajutor imediat in utilizarea unor instrumente practice de organizare si monitorizare a proiectelor.

La curs pot participa manageri de proiect, membri ai echipelor de proiect, middle manageri implicati in proiecte inter-departamentale, antreprenori.

3 beneficii – cheie:

– Vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Management Professional.

– Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.

– Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.

Ce spun absolventii

Am fost placut impresionat de profesionalismul profesorilor si de felul interactiv in care s-a desfasurat cursul. Catalin Butnariu – Europe & Asia Deployment Manager – Gameloft Romania.
Am fost incantat de echipa de profesori precum si de atmosfera calda creata de staff-ul EXEC-EDU. Recomand cu incredere cursul de PM si echipa care face posibila existenta lui. Mircea Apavaloae – Service Manager – Raycap Corporation.
Un mare plus al cursului l-a reprezentat experienta practica foarte consistenta a lectorilor. Liviu Burnea – Director executiv – Rega Engineering.

Perioada de desfasurare: 27 martie – 12 iunie 2012.

Investitie

Pret: 1140 EUR (exclusiv TVA) (platibili in 2 rate egale)*

* Pentru cursurile autorizate de CNFPA nu se aplica TVA la taxa de inscriere, conform OG 129/2000 si L163/2005.

Certificare

In urma absolvirii programului, vei primi doua certificate: un certificat de absolvire recunoscut national si un certificat EXEC-EDU, validat de PMI® cel mai inalt for mondial in domeniul Managementului proiectelor.

Vezi mai multe despre curs

Mai multe informatii: Oana Scarlat, 0722 617 208; [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.