Managementul proiectelor, 24 octombrie 2012 – 31 ianuarie 2013

0

Curs organizat de EXEC-EDU si validat de PMI® – asociatia nr.1 la nivel global in Managementul proiectelor

Programul de Managementul proiectelor EXEC-EDU iti asigura deprinderile necesare gestiunii proiectelor, in linie cu metodologia PMI® (Project Management Institute) – cea mai mare organizatie profesionala de profil. In plus, iti deschide calea catre obtinerea celui mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP®).

3 beneficii – cheie

– Vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Management Professional.

– Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.

– Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.

Investitie

Pret: 1140 EUR (exclusiv TVA) (platibili in 2 rate egale)*

* Pentru cursurile autorizate de CNFPA nu se aplica TVA la taxa de inscriere, conform OG 129/2000 si L163/2005.

Certificare 

In urma absolvirii programului, vei primi doua certificate: un certificat de absolvire recunoscut national si un certificat EXEC-EDU, validat de PMI® cel mai inalt for mondial in domeniul Managementului proiectelor.

De ce este importanta certificarea de Managementul proiectelor

· Titlul de Project Management Professional (PMP) acordat de asociatia no 1 in lume – Project Management Institute (PMI) este din ce in ce atractiv pentru managerii de proiect.

· 8 din 13 anunturi de angajare pentru postul de manager de proiect solicita certificarea PMP sau o alta similara

· Tot mai multi profesionisti au nevoie de o certificare nationala sau internationala in managementul de proiect pentru a putea participa la proiecte europene sau licitatii

· La nivelul organizatiilor presiunile din mediul economic impun existenta unor competente de management de proiect cat si a unor metodologii si procese unitare de gestiune a acestora.

Vezi mai multe despre curs

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.