Managementul incidentelor si continuitatii activitatii, 10-11 mai, Iasi

0
Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa aprofundeze procesele IT&Cde tratare a incidentelor si de continuitatea a activitatii conform standardelor internationale ISO 27031 respectiv ISO 27035.Cursul abordeaza teme specifice managementului IT&C – cu prezentarea familiei de standarde ISO 27000, si pune accentul pe latura practica a implementarii si organizarii moderne ale proceselor IT&C.


Standardul international ISO 27031
descrie conceptele si principiile de tehnologie a informatiei si comunicatiilor (TIC) pentru asigurarea continuitatii afacerii, si ofera un set de metode si procese pentru a identifica si specifica aspecte de continuitate (cum ar fi criteriile de performanta, design si implementare). Domeniul de aplicare al acestui standard international cuprinde toate evenimentele si incidentele legate de securitate, care ar putea avea un impact asupra infrastructurilor TIC si a sistemelor informatice. Aceasta include si extinde bunele practicile de management a incidentelor de securitate si de disponibilitatea planificarii serviciilor TIC.Standardul international ISO 27035 prezinta o abordare planificata si structurata pentru:
– Detectarea, raportarea si evaluarea incidentelor de securitate a informatiei
– Raspunsul la incidentele de securitate a informatiei
– Detectarea, evaluarea si managementul vulnerabilitatilor
– Imbunatatirea continua a sistemului de management al incidentelor.

Obiective:
– Dezvoltarea de competente privind Managementul continuitatii afacerii conform standardului SR ISO CEI 27031:2011
– Dezvoltarea de competente privind Managementul incidentelor de securitate a informatiei conform standardului SR ISO CEI 27035:2011

Grup tinta:
– Manageri si responsabili implicati in procesul de Continuitate a activitatii
– Manageri de incidente sau responsabili ai procesului de management al incidentelor
– Manageri si specialisti in domeniul IT&C care doresc sa implementeze procesele de tratare a incidentelor si de continuitate a activitatii
– Auditori ISO 27001 si/sau auditori IT&C care doresc extinderea competentelor in general, celor care doresc sa cunosca standardele ISO 27031 – Ghid de implementare a continuitatii activitatii in IT&C si ISO 27035 – Managementul incidentelor de securitate a informatiei.

Lector:
Adrian Anghel este un profesionist cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT&C cu specializare in domeniul securitatii. Are o experienta in domeniul sistemelor de management ISO 27001 – Managementul securitatii informatiei si ISO 20000 – Managementul serviciilor IT si are experienta practica in implementarea proceselor IT si elaborarea planurilor de securitate a informatiei. Detine mai multe certificari internationale precum Auditor 27001, Auditor 20000-1, CISM – ISACA, Comptia Security+, Cisco CCNA, Advance Linux&Infosec.

Locul de desfasurare: Iasi.

Pretul cursului: 700 RON/ participant (+TVA 24%).

Cursul este organizat pentru o grupa de 12-15 participanti.

In pretul cursului sunt incluse: materiale de curs, diploma de participare/absolvire.

Pretul nu include costurile de cazare.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati:

FiaTest – Departament Instruire
Tel: 021/3102728, 3121347
fax: 021/3122106
email: [email protected]

Persoana de contact:
D-ra Mirela Cozaru

Sau pe adresa:
www.fiatest.ro/cursuri

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.