Managementul Costurilor si Controlul Bugetar, 19-20 octombrie 2012

0

Managementul costurilor este una dintre sarcinile de baza si cea mai provocatoare pentru un manager.

In cadrul cursului de „Managementul Costurilor si Controlul Bugetar” veti intelege mai bine dinamica costurilor, ceea ce va duce la o mai buna capacitate de decizie privind produsele si serviciile, fluxul de lucru, investitiile cit si activitatea de monitorizare zilnica a afacerii.

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Competente obtinute in cadrul cursului:

  • Cunoasterea categoriilor de participanti in procesul de bugetare si controlul costurilor
  • Efectuarea analizei costurilor directe si indirecte, variabile si fixe
  • Fundamentarea bugetului pe baza analizei costurilor
  • Cunoasterea si aplicabilitatea metodele de elaborare a bugetului
  • Intelegerea importantei executiei bugetare
  • Corelarea obiectivelor organizationale cu indicatorii de performanta
  • Managementul performantei prin control bugetar.

Cui se adreseaza?  

Cursul se adreseaza managerilor si persoanelor interesate sa-si imbunatateasca competentele in domeniul managementului costurilor.

Participantii vor obtine: 12 PMI PDU’s

Perioada: 19-20 octombrie, orele 9.00 – 17.00

Locatie: Bucuresti

Durata curs: 2 zile

Taxa de participare: 275 euro/participant + TVA. Include: suportul de curs, participarea la curs, pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 Fax: 021 – 330.18.73 / www.exelo.ro.

Prezentare EXELO
EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.
EXELO este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (Pmi) si este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.