Management de Proiect – curs acreditat de Institute of Leadership and Management (ILM), 28 martie-18 aprilie 2013, Craiova

0

siglalideea1Acum si in Romania certificatul de competente in Management de Proiect, recunoscut de Institute of Leadership and Management, cea mai mare organizatie din Europa pe sectorul training-ului in Management si Leadership.

LIDEEA va ofera un curs de Management de Proiect in organizatii, focalizat pe metode si instrumente cu care managerii si fiecare membru al echipei de proiect poate fi mai productiv si mai eficient. Acest curs nu este despre fonduri europene, este despre proiecte si cum pot fi ele concepute si implementate cu succes, indiferent de forma de finantare.

De multe ori, preocupati de finantarea nerambursabila, promotorii uita de proiectul in sine si de schimbarea pe care trebuie sa o produca pentru organizatie.

Va invitam la un curs dinamic, folosind metode inovative de invatare si de transfer al invatarii, garantia calitatii fiind data de procesul riguros de acreditare al ILM.

Cursul asigura invatarea accelerata prin 3 zile de curs fata in fata, intercalate cu activitati interactive de invatare prin internet. Este un curs solicitant, presupune munca atat in sala de curs, cat si in afara pentru a absolvi cu succes si a obtine certificatul de competente ILM.

Mai multe informatii puteti obtine accesand brosura cursului.

Termen limita de inscriere: 22 martie 2013.

Pentru mai multe detalii cu privire la cursurile desfasurate de LIDEEA, la nivel national, in primul semestru din 2013, va rugam sa consultati calendarul cursurilor LIDEEA – semestrul I, 2013

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.