Leadership & Management pentru inalta performanta – curs acreditat de Institute of Leadership and Management (ILM), 19 februarie – 7 martie 2013, Timisoara

0

lideeaInstitute of Leadership and Management este cea mai mare organizatie din Europa pe sectorul trainingului in Management si Leadership cu peste 2000 de centre. Puteti sa obtineti un certificat ILM pentru competente in Leadership si Management  prin cursul oferit de LIDEEA.

Un curs pentru manageri si aspiranti la roluri mangeriale si de lideri, preocupati de propria dezvoltare, preocupati de modul in care oamenii lor pot sa contribuie la performanta echipelor si organizatiilor. Cursul aduce instrumente si concepte noi, provocandu-i pe participanti sa le testeze in situatii relevante propriilor locuri de munca. Managerii vin cu propriile experiente si pleaca cu planuri, solutii si increderea in continua imbunatatire.

Un curs flexibil, de doua zile invatare in sala de curs, intercalate cu activitati de invatare la distanta, va va furniza beneficii reale, fiind focalizat pe nevoile individuale, folosind metode inovative de  invatare si de transfer a invatarii, garantia calitatii fiind data de procesul de acreditare riguros al ILM.

Mai multe informatii puteti obtine accesand brosura cursului.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.