Leadership & Management pentru Inalta Performanta – curs acreditat de Institute of Leadership and Management (ILM), 17 aprilie-2 mai 2013, Targu-Mures

0

siglalideea1Acum si in Romania certificatul de competente in Leadership & Management pentru Inalta Performanta, recunoscut de Institute of Leadership and Management, cea mai mare organizatie din Europa pe sectorul training-ului in Management si Leadership.

LIDEEA va ofera un curs de Leadership & Management pentru Inalta Performanta pentru manageri si aspiranti la roluri mangeriale si de lideri, preocupati de propria dezvoltare, preocupati de modul in care oamenii lor pot sa contribuie la performanta echipelor si organizatiilor. Cursul aduce instrumente si concepte noi, provocandu-i pe participanti sa le testeze in situatii relevante propriilor locuri de munca. Managerii vin cu propriile experiente si pleaca cu planuri, solutii si increderea in continua imbunatatire.

Va invitam la un curs dinamic, folosind metode inovative de invatare si de transfer al invatarii, garantia calitatii fiind data de procesul riguros de acreditare al ILM. Cursul asigura invatarea accelerata prin 2 zile de curs fata in fata, intercalate cu activitati interactive de invatare prin internet.

Este un curs solicitant, presupune munca atat in sala de curs, cat si in afara pentru a absolvi cu succes si a obtine certificatul de competente ILM.

Mai multe informatii puteti obtine accesand brosura cursului.

Termen limita de inscriere: 9 aprilie 2013.

Pentru mai multe detalii cu privire la cursurile desfasurate de LIDEEA, la nivel national, in primul semestru din 2013, va rugam sa consultati calendarul cursurilor LIDEEA – semestrul I, 2013.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.