JCI Romania lanseaza competitia JCI Best Business Plan 2007

0

4 mai 2007

Junior Chamber International Romania a lansat concursul "JCI Best Business Plan 2007", pentru a descoperi si premia cel mai reusit plan de afaceri realizat de tineri cu varsta cuprinsa intre 18-35 ani.

Mai aveti doar cateva zile pentru a va inscrie la sesiunea de Traininguri din saptamana 7-11 mai, ce se vor desfasura la Rectoratul Universitatii Bucuresti (cladire Drept) intre orele 17.00-21.00 si care va vor invata cum sa va incepeti si sa va conduceti propria afacere. Taxa de inscriere este de 200 RON. Detalii pe www.bestbusinessplan.ro.

Jurizarea planurilor de afaceri va fi facuta de catre profesionisti, jurnalisti financiari si de reprezentanti ai fondurilor de investitii, bancilor si/sau companiilor- sponsor. Participantii romani vor beneficia de expertiza acumulata in cele 50 de tari in care se organizeaza "JCI Best Business Plan". In 2006, Romania a intrat in finala de 4 echipe a concursului JCI BBP 2006 desfasurata la Congresul Mondial JCI din Seul cu echipa "Fairy Land", al carei sejur in Asia a fost finantat automat de organizatia mondiala.

Beneficiile participarii la JCI BBP 2007 sunt: Traininguri cu profesionisti din mediul privat, bine cotati pe piata de training romaneasca; Exercitiul interactiv de a elabora chiar tu un Plan de Afaceri, tinand cont standarde inalte si sub indrumare, e insa si mai important decat simpla participare la cursuri; posibilitatea de a convinge (tip "elevator pitch") banci, fonduri de investitii si/sau "Business Angels" care vor fi invitati la jurizare, sa investeasca in afacerea visata de tine!

Partenerii JCI Romania/JCI Bucuresti sunt: Universitatea Bucuresti, CODECS, CCIR, Junior Achievement Romania, AIESEC, VIP, ASER, DaAfaceri; Mass-Media: Finantare.ro (Kapital Iasi), 9AM.ro/Wall-Street.ro (InternetCorp), Money Channel TV, Banii Nostri, Jurnalul National.

Junior Chamber International Romania (www.jci.cc/romania) este parte a Junior Chamber International (www.jci.cc) – cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, cu peste 200.000 de membri activi in 115 de tari si milioane de alumni. Membrii JCI sunt profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse intre 18-40 ani care vor sa se dezvolte ca lideri si sa determine schimbari pozitive in societate.

Pentru mai multe informatii:
Eugen Rasoiu – Project Manager BBP 2007
Vice-President, Business
Junior Chamber International (JCI) Bucuresti
Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs
Mobile: +4-0745 027 013
E-mail: [email protected]
www.jci.cc, www.jci.ro.

Sursa: Junior Chamber International Romania, 4 mai 2007

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.