JCI Best Business Plan

0

20 martie 2007

Junior Chamber International Romania – filiala locala a celei mai mari organizatii mondiale pentru tineri lideri si antreprenori (Jci.cc) – lanseaza concursul “JCI Best Business Plan 2007”, pentru cel mai reusit plan de afaceri realizat de tineri intre 18-35 ani.

Castigatorul se va califica in faza internationala si va putea reprezenta Romania la finala mondiala a JCI BBP, ce va avea loc in cadrul Congresului Mondial JCI, in Antalya-Turcia, in noimbrie 2007. Participantii romani vor beneficia de expertiza acumulata in cca. 50 de tari in care se organizeaza “JCI Best Business Plan”.
In 2006, Romania a intrat in finala de 4 echipe de la Congresului Mondial JCI Seul cu echipa "Fairy Land", al carei sejur in Asia a fost finantat automat de organizatia mondiala.

Toti cei care se inscriu in concurs vor beneficia gratuit de Training-uri (pachetul "BizLaunch"), desfasurate in Bucuresti cu profesionisti din mediul privat ( Bestbusinesspla.ro), in organizarea JCI Bucuresti. Taxa de inscriere este de 200 RON / echipa sau cursant individual.
Planul de afaceri propus in cadrul concursului trebuie sa nu mai fi fost implementat de catre autori. Jurizarea planurilor de afaceri va fi facuta de catre profesionisti, jurnalisti financiari si de reprezentanti ai fondurilor de investitii, bancilor si / sau companiilor-sponsor.

Partenerii JCI Romania / JCI Bucuresti sunt: Universitatea Bucuresti, CODECS, CCIR, Junior Achievement Romania, AIESEC, VIP, ASER, DaAfaceri s.a. / Finantare.ro (Kapital Iasi), 9AM.ro / Wall-Street.ro (InternetCorp).

Beneficiile participarii la JCI BBP 2007 (pentru o taxa de inscriere de cca. 60 euro) sunt:
– Traininguri "JCI BizLaunch" de o saptamana, intre 5-9 PM de luni pana vineri, cu profesionisti din mediul privat, ale caror tarife pe ora – in lipsa Voluntariatului (majoritatea sunt si membri JCI) – ar duce costul la minim o mie de euro per cursant. 
–  Exercitiul interactiv de a elabora chiar tu un Plan de Afaceri, dupa standarde inalte si sub indrumare, e insa si mai important decat simpla participare la cursuri.
–  In caz de succes, posibilitatea de a convinge ("elevator pitch") banci, fonduri de investitii si / sau "Business Angels" care vor fi invitati la jurizare pentru a investi in afacerea dumeavoastra.

Concursul "JCI Best Business Plan 2007" se va derula conform urmatorului program:
1.2 Aprilie – 14 Aprilie  – INSCRIEREA concurentilor
2.16 – 20 Aprilie – TRAINING cu profesionisti – optional, gratuit pentru cei inscrisi.
3.21 Aprilie – 14 Mai – REDACTAREA planului de afaceri dupa modelul aflat la Bestbusinesspla.ro.
4.4 Mai – ”Q & A Session” cu Trainerii
5.15-17 Mai – JURIZAREA si Festivitatea de PREMIERE 
6.28 Iunie – Inregistrarea castigatorului la finala mondiala JCI Best Business Plan 2007

Eugen Rasoiu
Vice-President, Business
Junior Chamber International (JCI) Bucuresti
Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs
Mobile: +4-0745 027 013
Email:  eugen_ra[at]yahoo.com
Web:   www.jci.cc ,  www.jci.ro

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.