Invata o limba straina – Euro Personal te sprijina!!!

1

euro_personal_siglaProbabil multi am experimentat aceasta problema: verificand cerintele posturilor am descoperit cu frustrare ca avem toate cunostintele si calificarile necesare pentru multe job-uri, dar nu am putut aplica pentru ca, angajatorul – firma mai mica sau companie multinationala la care multi ravnesc sa lucreze – cerea obligatoriu cunoasterea unei limbi straine.

Suntem constienti sau nu, in prezent nu mai putem vorbi despre cunoasterea unei limbi straine ca un atu la CV, ci mai degraba ca o conditie absolut necesara, fara de care aproape toate usile ne sunt inchise. Mai mult, limba engleza, care este foarte cautata de angajatori, tinde sa fie egalata ca importanta de limba germana si limba italiana. Solutia? Nu este alta modalitate de a rezolva aceasta problema decat sa ne apucam serios sa invatam o limba straina.

In Iasi, liderul local in materie de formare profesionala, firma Euro Personal ofera, alaturi de o gama larga de alte cursuri si cursuri pentru cele mai cerute limbi straine: Limba Engleza, Limba Germana, Limba Italiana si Limba Franceza. Cursurile sunt foarte accesibile ca pret si sunt predate de profesori cu experienta in domeniul formari profesionale a adultilor. Seriile de curs se organizeaza pe module de incepatori si mediu-avansati, adresandu-se atat celor ce doresc sa inceapa de la zero cu invatarea unei limbi straine, cat si celor ce doresc sa isi imbunatateasca competentele lingvistice.

Sa inveti singur o limba straina e un lucru aproape imposibil…asa ca Euro Personal te invita sa te inscrii si tu la cursurile pe care le organizeaza! A amana sa incepi invatarea unei limbi straine, insemana a amana posibilitatile tale de avansare pe plan profesional!

Pentru detalii si alte informatii privind inceperea seriilor de curs, reprezentantii societatii pot fi contactati la telefon 0748-687407, pe email [email protected] sau pe site-ul www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply