Euro Personal vine cu o noua oferta de formare profesionala

0

euro_personal_siglaPentru ca mediul economic si piata muncii sunt intr-o schimbare continua, Euro Personal SRL vine in intampinarea celor interesati cu noi cursuri autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Absolventii primesc certificate valabile in Uniunea Europeana si in alte 60 de tari cu care Romania are acorduri.

Astfel, in anul 2013 societatea noastra a obtinut autorizatii ANC pentru cursurile de Operator in domeniul proiectarii asistate de calculator, Contabil si Instructor/Preparator Formare.

Primul curs aduce o noutate absoluta in domeniu, in sensul ca se invata utilizarea programului Autocad 2D si 3D pe versiunea 2012. Cursul este preponderent practic si foarte util atat inginerilor, cat si celor care au alta specialitate deoarece programul este folosit pe scara larga la nivel international, in mai multe domenii de activitate.

Cursul de Contabil vine in intampinarea celor care doresc sa se initieze in tainele contabilitatii, sa-si deschida o firma sau PFA sau celor care doresc sa-si actualizeze cunostintele de legislatie in domeniu.

Cursul de Instructor/Preparator Formare este o premiera pe plan local deoarece ofera posibilitatea persoanelor care au studii medii sa predea la cursurile pentru adulti. Acest program este echivalentul cursului de Formator pentru studii liceale.

Informatii despre activitatea generala a firmei si modul de organizare a acestor cursuri se pot obtine pe site www.europersonal.ro, la telefon 0748.687.407, 0729.215.938 sau prin email [email protected].

Share.

Leave A Reply