Euro Personal ofera cele mai bune cursuri de grafica din Iasi in 2013!

0

euro_personal_siglaDaca tocmai v-ati hotarat sa patrundeti in lumea uimitoare a graficii pe calculator, fie pentru a avea mai multe sanse sa obtineti un job, fie pentru simplul fapt ca sunteti pasionat de acest domeniu, acum ati gasit metoda cea mai buna care va va permite sa va sporiti atuurile profesionale.

Binecunoscutul furnizor de formare profesionala EURO PERSONAL dezvolta din 2013 un nou curs de Grafica pe calculator, care cuprinde doua programe folosite si utilizate din ce in ce mai mult, atat de catre cunoscatori ai domeniului IT, cat si de persoane fara studii de specialitate: Adobe Photoshop si Corel Draw.

Un simplu search pe Google este suficient in opinia unora pentru a afla informatii dar si metode de lucru despre programele propuse de centrul nostru de formare profesionala. Sigur ca la suprafata acest aspect este foarte simplu, dar in esenta toate cunostintele necesare se acumuleaza treptat prin studiu intens si perseverenta.

Consultand doar simplele tutorialele de pe internet, vaste de altfel ca si numar, nu se pot acumula toate cunostiintele necesare pentru a folosi aceste programe, astfel ca acest curs predat de profesori cu experienta in formarea adultilor are scopul de a contribui la aprofundarea informatiilor in domeniu.

Daca vrei sa incepi sa lucrezi in domeniu si daca vrei sa fii bun profesionist, cu siguranta cea mai buna cale este de a urma cursurile noastre de Adobe Photoshop si Corel Draw!

Informeaza-te despre cursul de Grafica pe calculator de la Euro Personal si vei obtine cele mai bune deprinderi pentru reale sanse in viitorul tau profesional! Vei avea calculatorul tau propriu, ceea ce te va ajuta la intelegerea notiunilor teoretice!

Pentru alte detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748/687.407, [email protected],www.europersonal.rowww.trainingcariere.ro.

Share.

Leave A Reply