Emotiile si managementul lor in training, Bucuresti, 25 februarie 2012

0
irtBrusc inima bate mai tare, palmele transpira, spatele se incordeaza, privesti rapid in jur si deja esti „in alt film”. Filmul tau, in care tu esti personajul principal, iar cei din jur se transforma in inamici sau aliati, judecatori sau prieteni. Eu contra lor sau ei contra mea. Stai asa, de unde am pornit?

Ti s-a intamplat in training sa te lasi condus/a de emotii (teama, iritare, jena, nesiguranta, furie) si sa judeci cu „mintea de pe urma” ca de fapt ar fi trebuit sa reactionezi cu totul altfel?

Daca da, te invitam la cursul deschis „Emotiile si managementul lor in training” in data de 25 februarie 2012, Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Training si MAGIS Training & Development si este dedicat persoanelor care lucreaza cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunitati de invatare).

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:
gestionezi mai eficient propriile emotii si reactiile la situatiile dificile
intelegi emotiile participantilor si le folosesti in avantajul invatarii
anticipezi si previi escaladarea conflictelor cu/intre participanti

Ce inveti in acest program:
1. Afli mecanismul de producere a emotiilor si semnalele corporale ale aparitiei lor;
2. Identifici blocajele si zonele mai slab gestionate ale emotiilor tale;
3. intelegi importanta managementului emotiilor in procesul de invatare;
4. Identifici mecanisme de reducere a intensitatii sau de evitare a emotiilor distructive.

Cursul va imbina exercitii individuale de reflectie cu exercitii de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizand tehnici de lucru inspirate din psihoterapie si dezvoltare personala

Vezi aici agenda.

Cine este trainerul?
Monica Tutuianu este coach si trainer in domeniile comunicare, relatii cu clientii, managementul stresului, managementul si dinamica echipelor. Avand la baza pregatirea de psiholog, Monica este psihoterapeut si formator in psihoterapie pleni-integrativa, precum si psiholog clinician. Ca trainer Monica are peste 12 ani experienta in dezvoltarea si implementarea de programe de training, atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru organizatii neguvernamentale.

Data: sambata, 25 februarie 2012, ora 09:00 – 18:00.

Te poti inscrie trimitand e-mail la [email protected], sau sunand la 0728-929.067. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul „Primul confirmat, primul inscris„.

Taxa de participare
: 500 RON (toate taxele incluse). Pretul acopera costul instruirii si 2 pauze de cafea si nu include masa de pranz.

Reduceri:
– 20% reducere pentru absolventii IRT si pentru absolventii MAGIS.
– 10% reducere de grup (2 sau mai multi participanti).

Reducerile sunt cumulative.

Evenimentul face parte din programul avansat de formare de formatori desfasurat de Institutul Roman de Training. Informatii despre programele pentru formatori ale Institutului Roman de Training se gasesc la www.irt.ro/ro/programe/cursuri-deschise.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.