Devino formatorul anului 2013!

0

Training Cariere SRL Iasi sustine pasii spre succes!

Investeste in tine” este premisa de la care firma Training Cariere SRL IASI propune si organizeaza cursuri de formare profesionala, contribuind la perfectionarea continua a adultilor atat la nivelul judetului Iasi, cat si a celor interesati din afara, aducandu-si astfel aportul la largirea orizontului profesional si la deschiderea unor noi oportunitati pe piata muncii.

Cunoscutul furnizor de formare profesionala, Training Cariere SRL, lider pe segmentul de piata din Iasi vine in sprijinul adultilor, absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta si specializati intr-un anumit domeniu de activitate, oferindu-le cursul de formator pentru certificarea competentelor de predare a diferitelor materii in cadrul centrelor pentru educatia adultilor.

CE ESTE UN FORMATOR?
Formatorul este persoana care ajuta/ faciliteaza procesul de dobandire de catre adulti de noi cunostinte si abilitati, antrenand participantii intr-un proces interactiv, care dinamizeaza gandirea, retine atentia si incurajeaza schimbul de idei si de experienta.

Cursul de formator implementat si organizat de catre Training Cariere se bazeaza, in principal, pe activitati practice si pune accent pe comunicare, pe activitati interactive cu membrii echipei de curs. Tocmai din acest punct de vedere, acest curs oferit de TRAINING CARIERE SRL IAsI se diferentiaza de toate celelalte prin: eficienta, interactivitate sporita, metode inovatoare de predare, implicare din partea profesorilor.

In cadrul cursului sunt prezentate notiuni de metodica, didactica si pedagogie specifice formarii profesionale a adultilor. Acest curs este acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA), iar absolventii primesc diploma de FORMATOR, cod COR 241205.

De ce un curs de formator? Avantajele apar prin prisma deprinderilor si a cunostintelor acumulate:
1. Vei avea cunostinte despre ce presupune managementul unui proces de formare (identificarea nevoii de instruire, planificare, marketing, organizare, evaluare).
2. Vei sti sa planifici, sa sustii si sa evaluezi o sesiune de instruire interactiva pe o tema la alegere.
3. Vei avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire, motivare si implicare a participantilor.

Accepta provocarile, construieste treptat increderea de sine, prin sustinere profesionala si respect pentru educatie. Nicio investitie nu e mai sigura decat cea in propria dezvoltare.

Asa ca, te asteptam cu drag alaturi de profesionistii din echipa noastra!

Pentru alte detalii si inscrieri, reprezentantii firmei pot fi contactati la telefon 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.