Deschiderea cursurilor scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale (ANTREMAN)

0
cnipmmrConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Anglia Ruskin University Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti au deschis oficial cursurile scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale, creata in cadrul proiectului ANTREMAN, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Deschiderea oficiala a avut loc pe 4 octombrie 2011, in Aula Magna din incinta Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Printre invitatii care s-au adresat celor 180 de studenti s-au numarat: dl prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu – Presedinte, CNIPMMR; dl Cristian Haiduc – Presedinte, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri; dl Lester Lloyd Reason – Profesor, Anglia Ruskin University, dl Cornel Cojocaru – Director Banca Comerciala Romana, dl Florin Jianu – Presedinte, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania si dl Paul Bourne, Anglia Ruskin University.

Domnul prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu a prezentat proiectul ANTREMAN, obiectivele si activitatile scolii de Studii Manageriale si Antreprenoriale, precum si echipa de profesori romani, formata din profesori renumiti ai Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice dar si din intreprinzatori de succes din Romania.

Presedintele CNIPMMR, dl Ovidiu Nicolescu a mentionat ca „programul academic al scolii ANTREMAN urmeaza modelul dezvoltat de Anglia Ruskin University care a fost distins cu premiul de cel mai bun produs educational din Marea Britanie in urma cu trei ani„.

Dl Lester Lloyd Reason, conducatorul grupului de profesori britanici ai scolii ANTREMAN a declarat ca acest program „este unul complet diferit pentru Romania pentru ca este o simulare practica de antreprenoriat iar provocarea finala a studentilor nu vor fi examenele, ci infiintarea propriei firme de succes”.

Scoala ANTREMAN este prima scoala din Romania care pregateste intreprinzatori, fiind o ocazie unica pentru studentii care vor urma cursurile” a mentionat dl Florin Jianu, presedinte PTIR.

Deschiderea oficiala a scolii de Studii Antreprenorial si Manageriale s-a incheiat cu prezentarea domnului Paul Bourne (Anglia Ruskin University), care a oferit publicului o demonstratie a modului de imbinare a invatarii cu elemente din teatru. in urma acestei prezentari inedite, viitorii studenti si-au facut o idee cu privire la modul inovator de invatare propuse prin proiectul ANTREMAN.

Detalii suplimentare cu privire la proiectul ANTREMAN si la activitatile din cadrul acestuia puteti gasi accesand site-ul proiectului, www.antreman.eu, site-ul scolii ANTREMAN, www.scoala-antreman.eu sau contactand Departamentul Proiecte al CNIPMMR la numerele de telefon: 031.86.00.497; 031.86.00.498 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.