Cursuri Limba italiana incepatori, Iasi, aprilie 2015

0

logo-europersonalInveti limba italiana si ai mai multe sanse sa te angajezi in Romania sau sa pleci in strainatate! Vino la cursurile organizate de Euro Personal SRL!

Participa in luna aprilie 2015 la Iasi, la o noua grupa de curs pentru Limba italiana, nivel incepatori, desfasurat de Euro Personal SRL – lider local pe piata de formare profesionala. Cursul se desfasoara in 40 de ore, pretul este de 500 lei. Durata cursului este de 10 sedinte de cate 4 ore care se fixeaza de 2-3 pe saptamana de comun acord.

Acest curs se adreseaza tuturor absolventilor de liceu si studii superioare care isi doresc sa invete sau sa isi verifice si sa isi consolideze cunostintele de Limba italiana. Pe durata cursului vei avea oportunitatea de a asimila cunostinte atat la nivel conversational, cat si la nivel gramatical. Vei reusi la sfarsitul cursului sa porti o conversatie in mod corect pe diferite teme in LIMBA ITALIANA.

Fii prezent la cursurile Euro Personal si poti avea ocazia de a invata in scurt timp limba italiana!

Diplomele sunt autorizate ANC, valabile in UE si alte 60 de tari!

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro, www.trainingcariere.ro

Share.

Leave A Reply