Cursuri gratuite pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale

0

curs-gratuit

Asociatia pentru Educatie in Afaceri, EXINO, in parteneriat cu DAL Consulting, organizeaza in intervalul29.06-01.07.2015 cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale, prin proiectul Start-up 2014! O sansa de dezvoltare antreprenoriala in regiunile Centru si Nord-Est.

Durata totala a acestora este de 3 zile, cate 8 ore/zi, in intervalul 09:00 – 17:00.

Locatia de desfasurare este Centru de afaceri IDEO, Iasi.

In prima parte a cursului se va discuta modalitatea de completare a unui plan de afaceri pe baza unui model care cuprinde urmatoarele sectiuni: Relevanta planului de afaceri, Metodologia de derulare a afacerii, Sustenabilitate financiara, Realizarea achizitiilor, Egalitate de sanse, dezvoltare durabila si abordare inter-regionala.

In a doua parte a cursului se vor prezenta si discuta informatii legate despre managementul unei afaceri, fiind incluse notiuni legate de: Profilul antreprenorului, Factorii si mediul in care se dezvolta o afacere, Pasi pentru deschiderea unei noi afaceri, Management financiar, Marketing, Managementul resurselor umane.

Conditii de participare:

  • Varsta minima 18 ani;
  • Domiciliul stabil in regiunea Nord Est;
  • Sa nu mai fi participat anterior la cursuri finantate prin POSDRU, pe domeniul Competente antreprenoriale sau Management de proiect.

Beneficii pentru participanti:

  • Curs gratuit;
  • Doua cofee-break-uri + masa de pranz asigurate in fiecare zi;
  • Certificat ANC, recunoscut la nivel european pe specializarea Competente antreprenoriale, in urma sustinerii unui examen la finalul cursului.

Pentru inscrierea la curs, este necesar sa completati formularul atasat.

Share.

Leave A Reply