Cursul de Asistent Manager te ajuta sa ocupi cea mai buna pozitie in cadrul firmei

0

Esti o persoana capabila si aspiri spre o pozitie inalta in cadrul unei companii? Sau poate doresti sa iti perfectionezi cunostintele pentru lucrul la birou? Noi avem solutia pentru tine. Euro Personal unul din cei mai cunoscuti  furnizori de formare profesionala din Iasi iti ofera din septembrie posibilitatea de a te specializa pe functia de asistent manager.

Abilitatile si cunostintele dobandite dupa parcurgerea acestui curs sunt de un real folos pe piata actuala a muncii, dat fiind cresterea asteptarilor din partea angajatorilor si responsabilitatile asimilate unui asemenea post.

Astfel, in cadrul acestui curs aveti posibilitatea  de a invata aspecte practice legate de organizarea timpului astfel incat sa fie eliminat riscul nerespectarii termenelor limita, dar va puteti de asemenea imbunatati si ritmul vietii cotidiene prin eliminarea timpilor morti. Lucrul cu documente si programe informatice specifice activitatilor de birou este, deasemenea, una din abilitatile dobandite in urma cursului, alaturi de o atitudine  profesionala in discutii si adoptarea unei alte perspective asupra problemelor.

Un lucru deosebit de important este ca acest curs va permite o simulare perfecta a conditiilor postului de asistent manager datorita metodei de predare interactive, astfel incat reusita angajarii sa fie reala. Organizarea diferitelor evenimente din cadrul firmei sau reprezentarea firmei in relatiile de afaceri vor fi mult mai usor de indeplinit  datorita cunoasterii aspectelor de protocol si eticheta.

Incearca acum o noua abordare a conceptului de eficienta si vino sa parcurgi acest curs atat de util si actual!

Pentru alte detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748-687407, [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.