Curs Winmentor acreditat de producator, Constanta, August 2016 – Euro Personal

0

winmentorPrimele cursuri de WinMentor la Constanta! Nu rata inscrierea, invatarea acestui program iti asigura sanse de angajare de 5 ori mai mari in mediul concurential de pe piata muncii!!!

EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMentor va organiza cursuri pentru  NIVELUL INCEPATORI la CONSTANTA in luna AUGUST 2016. Durata este de 40 de ore, pretul este de 750 lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Programul va fi de luni pana sambata de la 14:30 la 20, iar duminica dimineata se va da examenul.

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa utilizeze programul WinMentor. Conform statisticilor, persoanele care cunosc acest program au sanse de 8 ori mai mari sa-si gaseasca un loc de munca decat cei care nu cunosc acest program.

Programa completa se poate vizualiza pe site-ul www.europersonal.ro.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele:
–    Copie dupa buletin,
–    Taxa integrala.

Locurile sunt limitate la 8 persoane si se vor completa in ordinea inscrierilor.

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.