Curs: Practical Leadership cu Dorin Dancu (TMI)

0

25 februarie 2008

Ceea ce face diferenta intre un lider autentic si un manager formal este capacitatea de a castiga angajamentul oamenilor, de a-i determina sa performeze si de a le oferi sprijinul de care acestia au nevoie atunci cand trebuie. Toate acestea presupun o modalitate specifica de comunicare si un comportament adecvat situatiilor reale de viata si personalitatii fiecaruia.

Aplicand un astfel de comportament, comunicand si delegand corect putem vorbi pe termen lung de caracteristici specifice unei echipe de performanta. Cursul Practical Leadership vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania. Pe www.qualians.com puteti urmari o scurta prezentare video a acestui curs.

Trainingul Practical Leadership se adreseaza cu precadere managerilor sau tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni.

Participantii vor obtine cunostintele necesare pentru a putea sa isi cunoasca si sa isi motiveze mai bine echipa, pentru a putea stabili obiectivele individuale si de grup, pentru a-si supraveghea comportamentul in relatie cu diferite tipuri de persoane, a castiga si pastra angajamentul oamenilor, a delega responsabilitatile potrivite oamenilor potriviti, la momentul potrivit, pentru a optimiza timpul de munca. Toate acestea sunt subordonate scopului general de obtinere a performantei individuale si colective.

Din agenda:

  • Stiluri manageriale;
  • Niveluri de initiativa ale angajatilor;
  • Arene de management;
  • Echipa;
  • Etapele formarii unei echipe;
  • Delegarea;
  • Relatii interpersonale.

Data: 17-18 aprilie (9.00-17.00)
Locatia: Novotel Bucarest City Centre
Tarif: 539 Euro/participant (+TVA)

Dorin Dancu face parte din echipa TMI, una dintre cele mai mari si mai respectate firma de training din lume. Dorin are o experienta profesionala multidisciplinara, el activand de la pozitii in invatamantul universitar pana la pozitii manageriale in mai multe companii internationale. Unsprezece ani de activitate manageriala, completati de un masterat in psihologie, un doctorat in domeniul managementului sportiv si un program de Executive MBA l-au invatat pe Dorin sa gaseasca solutii ingenioase pentru a oferi o educatie de calitate si experiente memorabile celor peste 7000 de participanti la cursurile TMI sustinute de catre el.

Contact:
Anca Leonte
Project Coordinator
Telefon: 031 105 31 31
Fax: 031 105 31 34
Web-site: www.qualians.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 25 februarie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.