Curs Manager de formare, Oradea, martie 2016 – Euro Personal

0

Curs_AntreprenoriManagerul de formare este o ocupatie nou aparuta din necesitatea structurarii informatiilor referitoare la asigurarea calitatii in formarea profesionala continua. Domeniul FPC este in permanenta schimbare si evolutie, iar piata muncii are nevoie de adaptarea specializarilor la realitatea de pe teren. La fel si domeniul fondurilor europene: functia de coordonator/ responsabil de formare are acum echivalent intr-o ocupatie de sine statatoare.

Cursul se compune din 180 de ore teoretice si practice, iar la final se dobandesc toate competentele din standardul ocupational. Pretul cursului este de 1000 de lei.

Training Cariere este societatea conceptoare a standardului ocupational care a fost validat de catre Comitetul Sectorial de profil si colaboreaza cu cei mai buni formatori in domeniu care va vor detalia principiile managementului formarii profesionale continue. Calitatea va fi unul dintre pilonii principali ai acestei activitati capabile sa ofere absolventilor noi competente intr-un domeniu de top pe piata muncii.

Cursul urmator va incepe in martie 2016, iar programa se poate consulta pe site-ul nostru www.europersonal.ro
Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected]

Share.

Leave A Reply