Curs Manager de formare, Bucuresti, Iasi, Craiova, Oradea, Galati, Constanta, Ramnicu Valcea, Timisoara, Sibiu, Cluj, martie 2016 – Euro Personal

0

discurs-motivatieNoua legislatie din domeniul formarii profesionale a adultilor prevede o serie de conditii pentru asigurarea calitatii.

Conform art. 5 al.3 din noul Ordin privind metodologia autorizarii, unul dintre cei doi membri ai comisiei de asigurare a calitatii de la nivelul fiecarui furnizor de formare va trebui sa fie absolventul cursului de Manager de formare cod COR 242406.

Standardul Ocupational conceput si validat de catre Training Cariere SRL contine 14 competente axate pe managementul formarii profesionale continue si calitatea in formare. Acest curs devine o oportunitate pentru managerii din formarea profesionala de a-si actualiza cunostintele si de a face schimb de experienta cu ceilalti participanti. Pentru cursantii care nu au avut contact cu domeniul formarii este un prilej de a se familiariza cu notiunile si specificul activitatii, cu legislatia si bunele practici.

Numai la cursul nostru veti invata sa completati noile formulare tipizate din dosarul de asigurare a calitatii!!!
Cursul este autorizat pentru 180 de ore si costa 1000 de lei in toate orasele, mai putin Bucuresti unde pretul este de 2.000 de lei. In luna martie vor incepe serii noi in toata tara, iar pentru grupe de minim 20 de participant organizam cursul in orice localitate.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.