Curs Manager de Formare, 4-13 noiembrie 2011

0
sigla_ura_3d„VREI SA FII MANAGER DE FORMARE? VINO LA CURSUL DE FORMATOR DE FORMATORI!”. Cursul acopera competente din zona a doua ocupatii: 1. manager formare si 2. formator de formatori.

Departamentul de formare continua al Universitatii Romano-Americane organizeaza in perioada 04-13 noiembrie, cursul de FORMATOR DE FORMATORI, curs autorizat CNFPA.

Cursul ofera o abordare de tip integrat: furnizor de formare profesionala-manager formare-formatori, adresandu-se profesionistilor din domeniul formarii adultilor.

Participantii la curs vor dobandi cunostintele, abilitatile si competentele necesare pentru a proiecta, organiza, derula, evalua, revizui si promova programe de formare profesionala, putand profesa atat ca formatori cat si ca manageri de formare.

Cursul se adreseaza tututror celor interesati sa se specializeze in domeniul formarii profesionale a adultilor, atat in context organizational cat si ca dezvoltare personala.

De ce sa alegi acest curs? Ce ne diferentiaza?

– Vei participa la un curs complet, dobandind la absolvire cunostintele, abilitatile si atitudinea necesare acestei profesii;
– Vei sti cum sa pregatesti, sa  promovezi, sa organizezi, sa derulezi, sa evaluezi si sa revizuiesti un program de formare profesionala;
– Vei afla care sunt metodele de predare-invatare noi cat si cele traditionale, vei descoperi care e adresabilitatea si eficienta acestora;
– Vei identifica si vei privi stilurile de invatare dintr-o noua perspectiva;
– Iti vei crea si dezvolta un stil propriu de desfasurare a activitatilor de predare – invatare si evaluare;
– Vei primi feedback consistent, care te va ajuta sa iti imbunatatesti constant abilitatile;
– Vei avea un parteneriat cu formatorul si vei pleca cu un bagaj care include pe langa competente si materiale – suport, absolut necesare in derularea viitoare a ocupatiei.

La finalul cursului, obtii Certificatul de Formator de formatori, certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Acesta are anexat un Supliment descriptiv in care sunt mentionate toate competentele necesare practicarii profesiei de Formator. Pentru recunosterea internationala a certificatului CNFPA eliberat la finalizarea cursului, este necesara apostilarea acestuia (in tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea lui (in tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Cursul costa 1200 de lei.

Pentru informatii suplimentare si inscriere te invitam sa accesezi: http://formare.rau.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.