Curs Management de proiect aplicat, Bucuresti, 8-9 mai, 29-30 mai, 12-13 iunie 2015

0

exCursul este prezentat de EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge si se va finaliza cu examen ANC.

Invata tehnicile de management de proiect si cele mai bune practici in domeniu in cadrul versiunii actualizate a cursului Management de Proiect al Global Knowledge, castigatorul premiului Produsul Anului in 2006, premiu acordat de PMI.

Cursul te va invata cum sa conduci cu succes toate fazele unui proiect, insusindu-ti cadrul de project management, cu initiere, planificare, executie, control si inchidere formala. Vei lucra individual si in grup apeland la instrumente si tehnici practice pentru scrierea obiectivelor, coordonarea analizei grupurilor de interese, dezvoltarea unei structuri detaliate de activitati si un plan de management de risc pentru studiul de caz studiat. Vei practica utilizand tehnici de estimare, analiza dependentelor si retele de activitati.

Tematica cursului cuprinde 3 sesiuni de instruire a cite 2 zile, studii de caz si exercitii, curs care are ca scop deprinderea celor mai bune practici in management de proiect, dezvoltarea abilitatilor lucrand mai mult de 75% din durata cursului asupra unui proiect – de la initiere la inchidere.

Participantii vor alege un proiect si vor experimenta aplicarea tehnicilor prezentate prin intermediul unor teme de casa in cadrul carora vor putea utiliza template-urile oferite ca model in suportul de curs.

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Ce veti invata:

 • Identificarea ciclului de viata al managementului de proiect;
 • Intelegerea ariile de cunostinte ale managementului de proiect;
 • Initierea proiectului.Cadrul BOSSCARD;
 • Definirea continutului proiectului si asteptarile grupurilor de interese. Project chart.;
 • Definirea rolurilor si responsabilitatilor pentru grupurile de interes asociate proiectului ;
 • Invatarea modului in care sa construiti un WBS pentru proiect si un grafic de lucru;
 • Cum sa va asigurati suportul echipei si sponsorului;
 • Cum sa identificati, analizati, cuantificati, reduceti si gestionati riscurile;
 • Crearea planurile de management de proiect pentru calitate, comunicare, resurse si management al grupurilor de interese;
 • Achizitii. Tipuri uzuale de contracte;
 • Structuri tipice de proiect;
 • Echipe performante;
 • Teorii motivationale;
 • Procesul de Delegare;
 • Gestionarea conflictelor;
 • Monitorizarea si controlul proiectelor. Metoda valorii dobindite;
 • Conducerea schimbarii pe proiect prin intermediul unor procese formale de control al schimbarilor;
 • Cum sa inchideti proiectul.

Absolventii vorbesc depre curs:

„Un  curs deosebit cu un trainer cu o carisma speciala de la care poti invata fara mare efort si fascinatia cuvintelor folosite avand un farmec aparte al profesorului pasionat de ceea ce face.” (Cristian Ghimus, Arhitect, NORD BRIDGE ARHITECT)

„Am invatat cunostinte noi aplicative. Am imbunatatit lucrul in echipa. Am invatat din experientele colegilor. Excelenta implicarea trainerului in acomodare, invatare, indrumare.” (Vasile Cracea, Director Dezvoltare-Resurse Umane, Global Security Sistem)

„Recomand acest curs celor interesati de PM. Trainerul a fost exceptional, ne-a oferit exemple multiple si edificatoare, teorie livrata exceptional.” (Monica Niculescu, IT End User Support Coordinator, TIMKEN S.A.)

„Am cautat ceva si am primit mai mult decat credeam ca voi primi. Este meritul formatorului ca a stiut sa ne tina nu doar atenti, ci si dornici sa-i luam in seama invatamintele.” (Doru-Cristian Dragne, Manager Instruire, Global Security Sistem).

Cui se adreseaza?

Manageri de proiect, coordonatori sau analisti de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect, stakeholderi, senior manageri si persoane care vor sa deprinda arta managementului de proiect.

Perioada: 8-9 mai, 29-30 mai,13-14 iunie, orele 9.00 – 17.00
Locatie: Bucuresti
Durata curs: 6 zile + examen ANC (diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului)

Taxa de participare*: 690 euro/participant + TVA si include suportul de curs**, participarea la curs, examen si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.
*) Nu urmati acest curs daca ati participat la cursul „Management de proiect pentru IT”;
**) Suportul de curs cuprinde urmatoarele: manual cursant aprox. 300 de pagini, manual studii de caz si exercitii si peste 70 de templates utile in activitatea unui Manager de Proiect, in format electronic, editabil.

Trainer: Raluca Cimpea, MBA, LSSGB cu o experienta de peste 22 ani in managementul proiectelor (10 ani in proiecte cu finantare europeana: BEI, BDCE, WB, BERD, manager de proiect UNDP si peste 14 ani in domeniul educatiei pentru adulti, senior consultant in proiecte PODCA,POSDRU, trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, trainer certificat Global Knowledge, trainer certificat, Zig Ziglar, trainer asociat Pragoeduca Cehia, Trainer asociat Hemsley Fraser-UK, Trainer asociat Demos DE –http://www.linkedin.com/in/ralucacimpea.

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 Fax: 021 – 330.18.73 /www.exelo.ro

Prezentare EXELO

EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.
EXELO este Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari. Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Share.

Leave A Reply