Curs limba engleza, pregatire pentru sustinerea examenului TOEFL, 21 noiembrie-16 decembrie 2011, Bucuresti

0
euro_best_teamEuro Best Team organizeaza in perioada 21 noiembrie-16 decembrie 2011, cursul de pregatire la Limba Engleza pentru sustinerea examenului TOEFL. Cursul ofera o metoda interactiva si dinamica de predare si pregatire a modulelor specifice examenului. OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 14 noiembrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 600 de lei + TVA.

Perioada de desfasurare a cursului va fi:
– Cursul se desfasoara in fiecare luni si vineri, de la 17:00 pana la ora 21:00, pe parcursul a 4 saptamani, de doua ori pe saptamana.
Zile de curs: 21 noiembrie, 25 noiembrie, 28 noiembrie, 2 decembrie, 5 decembrie, 9 decembrie, 12 decembrie, 16 decembrie 2011.

De ce acest curs?
In fiecare an, aproximativ un milion de oameni susţin examenul TOEFL pentru a-şi testa competenţele de comunicare în limba engleză. Peste 25 de milioane din întreaga lume au susţinut testul până acum. Nivelul mediu de cunoaştere a limbii engleze se situează între intermediar şi avansat.

Persoanele care susţin testul TOEFL sunt:
• Elevi şi studenţi care doresc să urmeze studii superioare
• Persoane care urmează programe de învăţare în limba engleză
• Candidaţi pentru burse
• Persoane care învaţă limba engleză şi doresc să-şi urmărească progresul făcut
• Studenţi şi lucrători care solicită vize
• Elevii de clasa a 12-a care doresc sa-si echivaleze testul TOEFL cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat

Ce înseamnă TOEFL iBT?
Testul TOEFL iBT, care se susţine via internet, este instrumentul cu care se poate măsura abilitatea dumneavoastră de a folosi şi a înţelege limba engleză. Acesta are 4 secţiuni (Listening, Reading, Speaking, Writing) cu o durată totală de aproximativ 4 ore şi jumătate, fiecare dintre acestea fiind administrată online.

Cui se adresează cursul?
Cursul este destinat elevilor şi studenţilor care doresc să susţină testul TOEFL în vederea urmării studiilor superioare la universităţi cu predare în limba engleză, elevilor de clasa a 12-a care doresc sa-si echivaleze testul TOEFL cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat, persoanelor cărora testul TOEFL le este necesar pentru emigrare, persoanelor care doresc să susţină testul TOEFL pentru angajare sau din alte motive.

De asemenea, cursul se adresează persoanelor care doresc să înveţe limba engleză fără a susţine testul TOEFL, cunoştinţele şi abilităţile dobândite fiind utile celor care comunică frecvent în limba engleză.

Unde este acceptat testul TOEFL iBT?
Rezultate examenului TOEFL sunt recunoscute de peste 8000 de universităţi, colegii, agenţii şi instituţii din peste 130 de ţări din întreaga lume.

Cele mai importante universităţi care acceptă testul TOEFL: Harvard University, Princeton University, Yale University, Massachusett Institute of Technology (MIT), Columbia University, Brown University, Cornell University, Dartmouth College, Stanford University, University of Pennsylvania, University of California Los Angeles (UCLA), California Institute of Technology (Caltech), University of Cambridge, University of Oxford, King’s College London (University of London), London School of Economics and Political Science (LSE), University of Manchester, University of Glasgow, University of St. Andrews, University of Dublin – Trinity College, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Ludwig-Maximilians University, Max Planck Institute for Chemistry, Universität Bremen, Universität Karlsruhe, Universität Stuttgart, Universität Ulm, University of Hamburg, Universita di Bologna, University of Copenhagen, University of Southern Denmark, Uppsala University, Erasmus University – Rotterdam.

In Romania, testul TOEFL este recunoscut ca modalitate de examinare echivalenta cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat.

Obiectivele cursului
• Însuşirea şi fundamentarea cunoştinţelor de gramatica limbii engleze
• Dezvoltarea capacităţii de înţelegere a textelor, academice sau nu
• Dezvoltarea abilităţilor de comunicare (scrisă şi orală) în limba engleză
• Familiarizarea cu probele care compun testul TOEFL
• Dezvoltarea capacităţii de a rezolva sarcini specifice testului TOEFL iBT

Lectorul cursului este Septimiu Mihai Badiu
Septimiu este trainer autorizat CNFPA in formarea profesionala a adultilor, iar in cadrul Euro Best Team preda cursul de Limba Engleza. Septimiu detine experienta si are studii in domeniul Administratiei Publice si a urmat cursuri si stagii de pregatire pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare in Limba Engleza. Este certficat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si de catre Cambridge University in predarea Limbii Engleze.

Metoda de instruire
Programul utilizează tehnici europene de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, exerciţii şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Structura cursului
Partea teoretica a cursului are loc pe parcursul a 8 sedinte a cate 4 ore, iar pregatirea practica reprezinta studiu individual, exercitii practice.

PRETUL CURSULUI: Trimiteti formularul de inscriere completat pana la data de 14 noiembrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 600 de lei+TVA. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei+TVA. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

Conditii de inscriere
Pentru înscriere vă rugăm să descarcati formularul de inscriere de pe www.eurobestteam.ro si sa-l trimiteti completat la [email protected] . Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat(daca este cazul). Plata cursului se face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoană de contact:
Madalina Nedelcu – 0726.615.538
http://eurobestteam.blogspot.com/

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.