Curs limba engleza, pregatire pentru sustinerea examenului TOEFL, 10 ianuarie-3 februarie 2012, Bucuresti

0
euro_best_teamEuro Best Team organizeaza in perioada 10 ianuarie-3 februarie 2012, cursul de pregatire la Limba Engleza pentru sustinerea examenului TOEFL. Cursul ofera o metoda interactiva si dinamica de predare si pregatire a modulelor specifice examenului. OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 7 decembrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 500 de lei.

Perioada de desfasurare a cursului va fi:
– Cursul se desfasoara in fiecare luni si vineri, de la 17:00 pana la ora 21:00, pe parcursul a 4 saptamani, de doua ori pe saptamana.


Zile de curs
: 10 ianuarie, 13 ianuarie, 17 ianuarie, 20 ianuarie, 24 ianuarie, 27 ianuarie, 31 ianuarie, 3 februarie 2012.

De ce acest curs?
In fiecare an, aproximativ un milion de oameni sustin examenul TOEFL pentru a-si testa competentele de comunicare in limba engleza. Peste 25 de milioane din intreaga lume au sustinut testul pâna acum. Nivelul mediu de cunoastere a limbii engleze se situeaza intre intermediar si avansat.

Persoanele care sustin testul TOEFL sunt:
• Elevi si studenti care doresc sa urmeze studii superioare
• Persoane care urmeaza programe de invatare in limba engleza
• Candidati pentru burse
• Persoane care invata limba engleza si doresc sa-si urmareasca progresul facut
• Studenti si lucratori care solicita vize
• Elevii de clasa a 12-a care doresc sa-si echivaleze testul TOEFL cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat

Ce inseamna TOEFL iBT?
Testul TOEFL iBT, care se sustine via internet, este instrumentul cu care se poate masura abilitatea dumneavoastra de a folosi si a intelege limba engleza. Acesta are 4 sectiuni (Listening, Reading, Speaking, Writing) cu o durata totala de aproximativ 4 ore si jumatate, fiecare dintre acestea fiind administrata online.

Cui se adreseaza cursul?
Cursul este destinat elevilor si studentilor care doresc sa sustina testul TOEFL in vederea urmarii studiilor superioare la universitati cu predare in limba engleza, elevilor de clasa a 12-a care doresc sa-si echivaleze testul TOEFL cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat, persoanelor carora testul TOEFL le este necesar pentru emigrare, persoanelor care doresc sa sustina testul TOEFL pentru angajare sau din alte motive.

De asemenea, cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa invete limba engleza fara a sustine testul TOEFL, cunostintele si abilitatile dobândite fiind utile celor care comunica frecvent in limba engleza.

Unde este acceptat testul TOEFL iBT?
Rezultate examenului TOEFL sunt recunoscute de peste 8000 de universitati, colegii, agentii si institutii din peste 130 de tari din intreaga lume.

Cele mai importante universitati care accepta testul TOEFL: Harvard University, Princeton University, Yale University, Massachusett Institute of Technology (MIT), Columbia University, Brown University, Cornell University, Dartmouth College, Stanford University, University of Pennsylvania, University of California Los Angeles (UCLA), California Institute of Technology (Caltech), University of Cambridge, University of Oxford, King’s College London (University of London), London School of Economics and Political Science (LSE), University of Manchester, University of Glasgow, University of St. Andrews, University of Dublin – Trinity College, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Ludwig-Maximilians University, Max Planck Institute for Chemistry, Universität Bremen, Universität Karlsruhe, Universität Stuttgart, Universität Ulm, University of Hamburg, Universita di Bologna, University of Copenhagen, University of Southern Denmark, Uppsala University, Erasmus University – Rotterdam.

In Romania, testul TOEFL este recunoscut ca modalitate de examinare echivalenta cu proba de competente lingvistice a examenului de Bacalaureat.

Obiectivele cursului
• Insusirea si fundamentarea cunostintelor de gramatica limbii engleze
• Dezvoltarea capacitatii de intelegere a textelor, academice sau nu
• Dezvoltarea abilitatilor de comunicare (scrisa si orala) in limba engleza
• Familiarizarea cu probele care compun testul TOEFL
• Dezvoltarea capacitatii de a rezolva sarcini specifice testului TOEFL iBT

Lectorul cursului este Septimiu Mihai Badiu
Septimiu este trainer autorizat CNFPA in formarea profesionala a adultilor, iar in cadrul Euro Best Team preda cursul de Limba Engleza. Septimiu detine experienta si are studii in domeniul Administratiei Publice si a urmat cursuri si stagii de pregatire pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare in Limba Engleza. Este certficat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si de catre Cambridge University in predarea Limbii Engleze.

Metoda de instruire
Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Structura cursului
Partea teoretica a cursului are loc pe parcursul a 8 sedinte a cate 4 ore, iar pregatirea practica reprezinta studiu individual, exercitii practice.

PRETUL CURSULUI: Trimiteti formularul de inscriere completat pana la data de 7 decembrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 500 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 800 de lei. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

Conditii de inscriere
Pentru inscriere va rugam sa descarcati formularul de inscriere de pe www.eurobestteam.ro si sa-l trimiteti completat la [email protected] Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat(daca este cazul). Plata cursului se face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact:
Madalina Nedelcu – 0726.615.538
http://eurobestteam.blogspot.com/

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.