Curs limba engleza conversationala, Iasi, martie 2016 – Euro Personal

0

curs-antreprenoriDe ce sa irosesti timp si bani cand poti obtine intr-un timp scurt toate abilitatile de care ai nevoie? In cadrul cursului nostru vei invata gramatica si vocabular la nivel de baza, expresii uzuale si specifice limbii engleze, astfel incat, la final absolventii vor fi capabili sa poarte diferite conversatii in limba engleza.

Te-ai intrebat cum ar fi sa inveti rapid limba engleza cu profesori experimentati, fara sa cauti tot timpul cuvintele prin carti? Cursul intensiv din oferta Euro Personal este un curs modern care se desfasoara intr-o atmosfera placuta cu rezultate maxime.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 470 de lei, iar o serie noua va incepe in luna MARTIE 2016. Grupa este formata din maxim 10 persoane in vederea obtinerii celor mai bune rezultate in procesul de predare. In aceste conditii , in urma participarii la curs absolventii vor dobandi competente de baza pentru: scriere, citire, conversatie.

Certificatul este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.