Curs Leadership & Management powered by Schultz Consulting, 12-13 aprilie 2013

0

sigla_schultzLeadership&Management este cel mai apreciat curs Schultz Consulting in companii. Cursul pune accentul pe competentele comportamentale pe care un Leader trebuie sa si le dezvolte, astfel incat sa aiba succes.

Participand la acest curs, veti fi capabili sa gestionati echipe de lucru si parteneriatele, fara a recurge in primul rand la proceduri ci utilizand propriile surse de putere adaptate diferitelor tipuri de situatii.
Leadership&Management este un curs care abordeaza exact probleme si situatii din „viata de zi cu zi” ale unei echipe, ajutand participantii nu numai sa le constientizeze, ci si sa gaseasca solutii concrete pentru fiecare in parte, astfel incat rezultatele pe care le vor obtine ulterior parcurgerii cursului sa fie unele net superioare.
Cursul este unul practic prin excelenta – participantii sunt pusi in diferitele ipostaze in care se regaseste un Leader, astfel, ajutandu-i sa identifice cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta.
Vom aborda elemente legate de leadership, de diferentele si asemanarile dintre management si leadership, de gradul in care acesta poate si trebuie sa acorde libertate de decizie membrilor echipei (leadership situational), de tipul de Leader reprezentat de fiecare participant si de modul in care poate determina implicarea membrilor echipei in cadrul sarcinilor. De asemenea, vor fi abordate elemente legate de modul in care un Leader asigura interactiunea dintre propria echipa si alte echipe.
Valoarea adaugata a acestui curs este ca ofera posibilitatea fiecarui participant de a se autoevalua din perspectiva rolului de Leader, precum si de a primi feedback comportamental, legat de comportamentele specifice unui Leader de succes, atat din partea celorlalti participanti, cat si din partea trainerilor. Astfel, la finalul cursului participantii vor primi fise de feedback pe baza carora pot identifica propriile puncte tari, precum si ariile pe care trebuie sa le dezvolte in continuare pentru a deveni un Leader de succes.

In acelasi sens vor fi utilizate, aplicate si interpretate o serie de chestionare si teste specifice, menite sa identifice sursele de putere utilizate de fiecare participant, modul in care se raporteaza fiecare la luarea deciziilor si la interactiunea cu ceilalti membrii ai echipei.

De ce ai veni la cursul de LEADERSHIP si MANAGEMENT?

 • Pentru ca meriti ca intr-un proces de invatare sa fii ghidat de o persoana cu ATITUDINE DE INVINGATOR!
 • Pentru ca experienta de 15 ani de a conduce echipe si proiecte nationale si internationale de mare anvergura merita impartasita
 • Pentru ca 19 ani de training national si international isi lasa amprenta pe calitatea procesului de training.

Obiective:

La finalul cursului participantii vor fi capabili sa:

 • defineasca diferenta dintre leadership si management;
 • identifice tipurile de lideri;
 • recunoasca functiile managementului;
 • recunoasca tipuri de leaderi;
 • demonstreze abilitati de organizare a sarcinilor de lucru;
 • demonstreze abilitati de comunicare;
 • demonstreze abilitati de a lucra in echipa;
 • demonstreze abilitati de a lua decizii;
 • demonstreze abilitati de gestionare a timpului;
 • identifice propriul stil de abordare a conflictelor;
 • identifice propriile surse de putere;
 • demonstreze gestionarea procesului de luare a deciziilor;
 • demonstreze abilitati specifice unui negociator.

TEMATICA:

„Arta de a conduce oamenii”:

 • Diferenta dintre leadership si management
 • Tipuri de leaderi

Leadership

 • Intelegerea conceptului de leadership;
 • Analiza diverselor strategii decizionale;
 • Dezvoltarea abilitatilor de conducere .

Teorii de Management Organizational

 • Evidentierea componentelor managementului organizational;
 • Transmiterea cunostintelor teoretice si practice necesare functiei de manager intr-o organizatie;
 • Dezvoltarea abilitatilor si atitudinilor specifice functiei de manager.

Managementul Timpului

 • Intelegerea conceptului management al timpului

Metode de invatare

Schultz Consulting foloseste metoda de invatare experientiala, precum si invatarea bazata pe joc, o metodologie de lucru pe care am dezvoltat-o alaturi de partenerii nostri in cadrul proiectului GREAT (Game based Research in Education and Action Training). Simularea reprezinta o alta metoda folosita: participantii vor fi pusi in situatii apropiate de cele din realitate, putand identifica impactul deciziilor luate asupra dezvoltarii proiectului, echipei, costurilor etc.

Prezentare Trainer: Richard Simioniuc

Richard are o experinta de peste 15 ani ca trainer. Pasiunea sa pentru acest domeniu s-a nascut din dorinta de a contribui la dezvoltarea celorlalti si a societatii. De profesie inginer in automatizari, Richard este trainer autorizat si are un master in Managementul Relatiilor Internationale.
De-a lungul celor 15 ani de experienta in training, Richard a dezvoltat si implementat diferite programe de formare pentru administratia publica locala, ONG-uri, dar si foarte multe companii mari de pe piata romaneasca, multinationale si IMM-uri ce activeaza in domenii precum: industria petroliera, rafinarii – prelucrare, agentii imobiliare, companii de asigurari, companii din industria hoteliera si de turism. Domeniile sale de expertiza sunt: leadership, management, managementul proiectelor, managementul timpului, management corporatist, marketing, managementul conflictului, tehnici de negociere, managementul fondurilor structural, dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor, customer care, coaching.

In tot acest timp Richard a exersat, experimentat si identificat tehnicile si strategiile care au cel mai mare impact in crearea si implementarea unei sesiuni de training, ducand astfel experientele de invatare create la nivel de arta.

Locul de desfasurare: sediul Schultz Consulting, str. Ronda, nr. 8bis, sector 2.

Perioada: 2 ZILE, 12-13 aprilie 2013.

Taxa de participare: 900 lei/participant.

Oferim discout pentru grupuri mai mari de 3 persoane!

Participantii la alte cursuri Schultz Consulting beneficiaza de o reducere de 10%!

REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

Taxa de participare include toate costurile legate de suportul de curs, materialele de curs, sustinerea examenului final si eliberarea certificatului de absolvire, 2 pauze de cafea si masa de pranz in cele 2 zile de curs.

Taxa de participare nu include TVA, pentru ca SCHULTZ CONSULTING nu este platitoare de TVA.

Conditii de inscriere:

 • fisa de inscriere completata si semnata;
 • copie CI;
 • copia unui document care sa ateste achitarea taxei de participare de curs in contul:RO37RNCB 0546020492660003
  deschis la BCR BUCURESTI AGENTIA TIMPURI NOI
  sau
  in numerar la sediul nostru.

Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii, pana la data de 9 aprilie 2013 la adresa de e-mail [email protected]; fax: 021 315 65 48.

Persoana de contact pentru detalii legate de inscriere si alte detalii administrative: Alina Mihalache, telefon: 0728 16 33 03.

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.