Curs International la Iasi

0

12 iunie 2007

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi – Romania si Universita degli Studi di Verona – Italia, alaturi de FEDEI – Fundatia pentru Dezvoltare Economica si Integrare Europeana Iasi si FUSPA – Fundatia Universitara pentru Sprijinirea Producatorilor Agricoli din Iasi, organizeaza cursul international "New Approaches in Management and Marketing for Sustainable Development in Romania".

Cursul urmareste dezvoltarea competentelor antreprenoriale si capacitatii manageriale in domeniul dezvoltarii economice sustenabile.

Cursul se va desfasura in perioada 23-27 iulie 2007, la sediul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi, Aleea M. Sadoveanu nr. 3.

Programul se adreseaza managerilor si specialistilor din organizatiile publice si private, implicati in procesul de dezvoltare durabila, reprezentanti ai autoritatilor locale, ai mediului de afaceri si ai societatii civile, antreprenori existenti sau potentiali, top managerilor, precum si altor specialisti cu responsabilitati antreprenoriale sau manageriale.

Cursul oferit se bazeaza pe experienta specialistilor italieni, profesori universitari la univesitati italiene de prestigiu.
Metoda de lucru folosita este puternic interactiva si orientata catre experiment. Alaturi de prelegeri teoretice, se utilizeaza exercitii structurate, prezentari video, metode de diagnostic, evenimente de afaceri, chestionare si alte instrumente menite sa identifice si sa perfectioneze competentele personale ale cursantilor prin intermediul practicii. Activitatile se vor desfasura in limba romana si engleza.

La finalul cursului participantii vor primi certificate de absolvire emise de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi si Universita degli Studi di Verona.

Aveti aici: Invitatie, Formular de inscriere, Agenda, Program.

Pentru mai multe informatii:
Fundatiei FEDEI din Iasi
Ramona-Elena OBREJA
Telefon: 0232 / 250 104
Fax. 0332 816 113
E-mail: [email protected].

Sursa: Agra.ro, 12 iunie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.