Curs intensiv limba germana, Iasi, februarie 2016 – Euro Personal

0

curs-antreprenoriTi se pare grea limba germana? Vrei sa o inveti intr-un timp scurt si cu rezultate bune? La Euro Personal cursul va fi o placere!

Profesorii nostri fac parte dintr-o echipa tanara si motivata cu experienta in formarea profesionala a adultilor. Grupele sunt mici, de 8-10 persoane, pentru a oferi fiecarui participant ocazia de a exersa practic notiunile invatate. La curs se pune accent pe gramatica si pe vocabular astfel incat, la final, absolventii vor fi capabili sa sustina conversatii la nivel de baza in limba germana.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 470 de lei, iar urmatoarea serie se va organiza in luna februarie 2016. In urma participarii, absolventii vor sti regulile de baza de gramatica si pronuntie in limba germana, modul de formare a cuvintelor, expresii uzuale si specifice, precum si exceptii sau forme verbale speciale.

Certificatul obtinut in urma promovarii examenului este autorizat de ANC pentru Competente cheie comune mai multor ocupatii – Comunicare in limba engleza.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.