Curs intensiv Expert accesare fonduri structurale autorizat ANC, Iasi in noiembrie 2016

0

cursPana in la finalul anului 2015 proiectele au adus multe avantaje beneficiarilor, echipelor de implementare, consultantilor, dar si angajatilor. In anul 2017 se vor deschide liniile de finantare pe alocarea financiara 2014-2020, iar daca vrei sa scrii proiecte castigatoare, vino la curs la Training Cariere!

Cursul se adreseaza tuturor absolventilor de studii superioare care doresc sa invete sa scrie proiecte pe diverse axe de finantare. Regulile si conditiile de eligibilitate s-au schimbat fata de ghidurile precedente, iar din acest motiv este necesara o cunoastere amanuntita a detaliilor care fac diferenta.

La cursul nostru veti invata modul de incadrare in conditiile finantatorului relativ la: eligibilitatea solicitantului si partenerilor, surse oficiale de informare, reguli de implementare si activitati eligibile, buget si cheltuieli eligibile, resurse umane si atributii, riscuri si metode de diminuare a acestora.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 600 de lei, iar urmatoarea serie va incepe in luna noiembrie 2016. In urma examenului se obtine certificatul autorizat ANC de Expert accesare fonduri structurale, cod COR 241948 si toate competentele din standardul ocupational.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.