Curs intensiv de Contabil, Iasi, aprilie 2016 – Euro Personal

0

contabilitateContabilitatea a devenit un ultimii ani cel mai bun instrument de management organizational. Din acest motiv un contabil bun poate aduce beneficii importante firmei prin cunoasterea legislatiei si obtinerea unor situatii financiare confirme cu realitatea care sa vina in ajutorul managerului la momentul luarii deciziilor.

Euro Personal SRL va ofera cel mai bun curs de contabilitate din oras! Expertii nostri contabili va vor invata cum sa gestionati si sa stapaniti o afacere prin  masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din afacere.

Cursul dureaza 60 de ore, costa 700 de lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Se adreseaza tuturor persoanelor care au minim 10 clase si doresc sa se initieze in contabilitate, sa-si deschida un PFA sau o societate comerciala. Diploma este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei fiind valabila in UE si in alte 60 de tari.

In cadrul acestui curs participantii vor invata notiuni despre :
•    Functiunea conturilor,
•    Corespondenta conturilor,
•    Fiscalitate, deduceri, facilitati,
•    Situatii de sinteza si modalitati de raportare,
•    Surse de informare, declaratii si documente obligatorii.

Pentru detalii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Share.

Leave A Reply