Curs intensiv de Asistent Manager, Iasi, Iunie 2016 – Euro Personal

0

Curs relatii publice comunicare bucuresti 2015Visezi dintotdeauna sa devii asistent manager si sa lucrezi pe proiecte europene, sa participi la reuniuni, sa organizezi activitatea institutiei si sa gestionezi persoane si situatii dificile? Acum este momentul sa deprinzi aceste abilitati prin participarea la cursul oferit de Euro Personal SRL!

Cei mai buni si mai experimentati profesori iti vor preda tainele comunicarii si cresterii eficientei in ce priveste activitatea de birou. Notiunile pe care le vei invata se refera la programarea si gestionarea eficienta a timpului, evitarea unor situatii conflictuale, programarea calatoriilor, arhivarea documentelor de birou, corespondenta etc. Tot ce trebuie sa stii pentru viitor vei invata la cursul nostru !

Acest curs se adreseaza atat persoanelor care nu au cunostinte in acest domeniu cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia sa isi imbunatateasca aptitudinile si notiunile care sunt necesare pentru aceasta profesie care devine tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei  si se adreseaza persoanelor absolvente de liceu sau de studii superioare. Certificatul este autorizat ANC si cuprinde toate competentele din Standardul Ocupational.

Acte necesare pentru inscriere:
•    Copie dupa ultima diploma de studii absolvite,
•    Copie dupa buletin,
•    Jumatate din taxa.

Pentru informatii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Share.

Leave A Reply