Curs intensiv Auditor in domeniul calitatii, Iasi, septembrie 2016 – Euro Personal

0

Curs inspector resurse umane revisalAuditul in domeniul calitatii reprezinta verificarea modului de desfasurare a proceselor incluse in sistemul de management al calitatii focalizat pe calitatea produselor si pe calitatea proceselor definite de o organizatie. Acest curs ofera cunostintele necesare despre tehnici, tehnologii, management, tehnici de auditare precum si o sansa pentru absolventi de a gasi un job bine platit.

Cursul autorizat ANC oferit de Euro Personal SRL va incepe in luna septembrie 2016 si se axeaza pe standardele ISO existente pana in prezent precum si pe principiile si fundamentele managementului calitatii. In cadrul programului participantii vor invata tehnici de pregatire, conducere si raportare a auditului, efectuarea activitatilor ulterioare auditului, codul de conduita si responsabilitatile auditorilor, dezvoltarea aptitudinilor privind tehnica interviului si alte notiuni ncesare derularii acestei activitati.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei  si se adreseaza tuturor persoanelor care au  studii superioare de lunga durata. La finalul cursului, examenul se  va sustine cu specialistii numiti de comisia de autorizare in urma caruia se obtine certificatul recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei.

Pentru detalii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407 [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.