Curs intensiv admitere Magistratura, 16 decembrie 2011-12 februarie 2012, Bucuresti

0
euro_best_teamEuro Best Team organizeaza o noua sesiune a cursului intensiv de pregatire pentru admiterea la Magistratura! La cursul de pregatire se pot inscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

Perioada de desfasurare: 16, 17, 18 decembrie 2011, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 ianuarie, 3, 4, 5, 10, 11, 12 februarie 2012 – grupa in formare.


Formularul de inscriere
– il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro.

Cursul acopera integral tematica de concurs aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind un curs 100% practic si interactiv. Lectorii cursului sunt formatori autorizati si au o experienta practica  de peste 25 ani in cariera de magistrat si universitara. (vezi prezentare lectori)

La cursul de pregatire se pot inscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

Obiectivele cursului:
– intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
– deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs
– studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare
– sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice
– simulare examene de admitere.

Programul urmareste sprijinirea candidatilor in procesul de pregatire la toate materiile de concurs:

1. Drept civil – trainer Nicoleta Beatrice Irimiea
2. Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre
3. Drept penal, partea generala si partea speciala – trainer Emilian Stanisor
4. Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu
5. Organizare judiciara – trainer Emilian Stanisor
6. Jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului – trainer Florin Chiracu

Nota
: Disciplinele de la punctele 5-6 sunt abordate in cea de-a 6-a saptamana de curs si numai pentru candidatii pentru admiterea pe posturile vacante din Magistratura (juristi cu 5 ani vechime).Candidatii pentru admiterea in Institutul National al Magistraturii (auditori de justitie) vor fi pregatiti pe parcursul intregului curs la disciplinele de la punctele 1-4.

Cursul din decembrie 2011-februarie 2012 are in total 18 zile si se desfasoara  la sediul Euro Best Team, pe parcursul a trei zile pe saptamana, vineri, sambata si duminica, incepand cu orele 9.00, conform urmatorului program:
– vineri – 3 sesiuni de curs a cate 2 ore,
– sambata – 2 sesiuni de curs a cate 2 ore
– duminica – 2 sesiuni de curs a cate 2 ore*
*zilele de sambata, 28.01.2012, si duminica, 29.01.2012, vor avea cate 3 sesiuni de curs.

Zile de curs decembrie 2011-februarie 2012: 16, 17, 18 decembrie 2011, 13, 14, 15, 20, 21, 22 ianuarie, 3, 4, 5, 10, 11, 12 februarie 2012 – grupa in formare

Sunt invitati sa se inscrie absolventi ai facultatilor de drept precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii – fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Prezentare lectori:

Emilian Stanisor este magistrat-procuror de cariera , cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamintul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti si Universitatea Andrei Șaguna din Constanta.

Nicoleta Beatrice Irimiea, magistrat-procuror de cariera are grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare ( cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Florin Chiracu este magistrat-procuror de cariera si a detinut succesiv functiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. in perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost  procuror si in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Este specialist in domeniul dreptului penal si procedurii penale si a fost invitat sa sustina prezentari la numeroase conferinte si seminarii internationale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica in invatamintul superior juridic.

Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de drept si apoi in invatamantul universitar privat. Mircea a fost magistrat-judecator timp de 15 ani si a indeplinit functia de magistrat-asistent la inalta Curte de Casatie si Justitie. in prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Cei patru lectori sunt formatori acreditati. Au pregatit pana in prezent numerosi candidati pentru admiterea in Magistratura.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere pe care il puteti gasi pe www.eurobestteam.ro si sa-l trimiteti la [email protected]

Plata se face pana la inceperea cursului, in contul Bancii Transilvania RO95BTRL04101202E64311XX, Agentia Centrul Civic Bucuresti sau la sediul nostru: str. Lt. Stefan Marinescu nr. 9, sector 6, Bucuresti

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact:
Ioana-Letitia Badiu – 0722 173 590
www.eurobestteam.ro
eurobestteam.blogspot.com

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.