Curs gratuit de pregatire pentru accesarea fondurilor structurale

0

21  noiembrie 2006

Reprezentantii organizatiilor publice, private sau neguvernamentale care doresc sa acceseze fonduri europene in perioada 2007-2013, precum si functionarii publici din cadrul autoritatilor locale sunt invitati sa participe la Cursul de formare pentru accesul la fondurile europene "Proiectarea pentru dezvoltare sociala".

Cursul incepe pe 18 ianuarie 2007.
Cursul porneste de la conceptia de proiect si merge pana la formalizarea acestuia dupa regulile programelor europene.

"Proiectarea pentru dezvoltare sociala" este organizat de Laboratorul de stiinte ale Cetateniei, institut italian de cercetare si formare, in colaborare cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania si Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala – Bucuresti.  Cursul face parte din programul mai amplu de colaborare cu tarile din Europa centrala si de est, finantat de Ministerul afacerilor externe din Italia.

Informatia de care vor beneficia participantii la "Proiectarea pentru dezvoltare sociala" este impartita in trei categorii: conceptia proiectului, propunerea de proiect si formalizarea proiectului. Cursul pune accent si pe tehnicile de dezvoltare de parteneriate intre diferite institutii sau intre administratia publica si societatea civila.

Participarea la curs este gratuita.
Doritorii trebuie sa depuna un dosar in vederea participarii. Pe baza acestui dosar, precum si pe baza interviului care va avea loc la Bucuresti in datele de 14 si 15 decembrie o Comisie speciala va selecta participantii la Curs.

Pentru informatii suplimentare:
Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti
Persoane de contact: Cornelia Saulean si Petronela Armasu
Tel: 021 3108963 sau 072 9035767
Fax: 021 3125270
E-mail: [email protected], www.crfb.ro

Sursa: Guvernul Romaniei, 21 noiembrie 2006

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.