Curs evaluator de proiecte, Iasi, Februarie, 2015

0

Europersonal1TRAINING CARIERE SRL organizeaza in lunaFEBRUARIE 2015 o noua serie de curs pentru programul Evaluator de proiecte.

Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa devina profesionisti in evaluare pe diferite linii de finantare, precum si in cadrul organizatiilor care ofera finantari nerambursabile.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 500 de lei, iar programul va fi stabilit de comun acord cu participantii.

Trainer va fi doamna Antonela Cristina Sofronia, doctor in economie, specialist in managementul proiectelor si evaluatori de proiecte la Ministerul Fondurilor Europene. La final, absolventii vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii si Educatiei.In cadrul acestui program se vor studia criteriile si tehnicile de evaluare folosite, modul de argumentare a concluziilor, legislatie si ghiduri de finantare, corelatii folosite in cadrul evaluarii.

Cursul de Evaluator de proiecte reprezinta o treapta superioara pentru clasicul Manager de proiect si asigura o perspectiva completa asupra activitatii de implementare a proiectelor, precum si a criteriilor avute in vedere la evaluare.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, [email protected]www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply