Curs EMPRETEC pentru manageri, 6-10 noiembrie 2006

0

31 octombrie 2006

Evenimentul este organizat in cadrul programului international EMPRETEC si este dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale si capacitatii manageriale.

Acest curs este desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva) si co-finantat de Guvernul Romaniei in scopul sprijinirii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii din tara noastra.

Programul se adreseaza si specialistilor din organizatii publice sau private cu responsabilitati antreprenoriale sau manageriale. Produsul de baza oferit participantilor este atelierul de lucru pentru dezvoltarea competentelor manageriale, dezvoltat de Universitatea Harvard impreuna cu doua firme americane de consultanta.

Metoda de lucru folosita este interactiva si orientata catre experiment. In locul prelegerilor teoretice, se utilizeaza exercitii structurate, grupuri de putere, prezentari video, metode de diagnostic, evenimente de afaceri, chestionare si alte instrumente menite sa identifice si sa imbunatateasca competentele manageriale prin intermediul practicii.
Activitatile se vor desfasura in limba engleza. La finalul atelierului de lucru participantii vor primi certificate de absolvire.

Taxa de participare: 150 Euro/ cursant, plus TVA.
Termen limita de inscriere: 03 noiembrie 2006

Pentru mai multe informatii:
Persoana de contact: Madalina MANGRA,
Compartimentul de Integrare Europeana al CCIB 
Tel.: 021 319 01 05, Fax: 021 319 26 96
Email: [email protected]

Sursa: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.