Curs de EVALUATOR PROIECTE europene la Oradea in luna septembrie 2016 – Euro Personal

0

proiecteTRAINING CARIERE SRL organizeaza in luna SEPTEMBRIE 2016 o noua serie de curs pentru programul Evaluator de proiecte la Oradea.

Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa devina profesionisti in evaluare pe diferite linii de finantare, precum si in cadrul organizatiilor care ofera finantari nerambursabile.

In perioada imediat urmatoare se vor deschide liniile de finantare pe noua alocare financiara, iar criteriile de evaluare ale proiectelor vor fi diferite fata de perioada precedenta. Cursul de Evaluator proiecte este un bun instrument de a invata ce inseamna sa fii evaluator, care sunt principiile evaluarii si ce se asteapta de la noile proiecte.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 800 de lei, iar programul va fi de 3 zile inclusiv examenul.

Trainer va fi doamna Antonela Cristina Sofronia, doctor in economie, specialist in managementul proiectelor si evaluator de proiecte la Ministerul Fondurilor Europene. La final, absolventii vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii si Educatiei. In cadrul acestui program se vor studia criteriile si tehnicile de evaluare folosite, modul de argumentare a concluziilor, legislatie si ghiduri de finantare, corelatii folosite in cadrul evaluarii.

Cursul de Evaluator de proiecte reprezinta o treapta superioara pentru clasicul Manager de proiect si asigura o perspectiva completa asupra activitatii de implementare a proiectelor, precum si a criteriilor avute in vedere la evaluare.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.