Curs de Consilier sportiv, Oradea, iulie 2016 – Euro Personal

0

cursuri-italianaIti place sportul si vrei sa pregatesti oamenii in directia asta? Vrei sa acorzi consultanta de specialitate si nu ai inca o diploma recunocuta? Vino la singurul curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei care iti ofera atat informatiile necesare activitatii, cat si o certificare recunoascuta.

Consilierul sportiv este persoana care lucreaza in mod independent sau ca angajat al unui club si ofera indrumare persoanelor de toate varstele cu privire la aptitudinile sportive, la participarile din cadrul concursurilor si la promovarea imaginii prin sport. Specialistul sportiv acorda consiliere pentru petrecerea agreabila a timpului liber, mentinerea in forma a organismulu cu exercitii adecvate varstei, rezolvarea probelemelor aparute in cadrul sportului de performanta, inclusiv de negociere de contracte si modalitati de plasare pe piata muncii.

Avand in vedere ca tot mai multi oameni constientizeaza efectele sedentarismului asupra sanatatii, activitatea de consiliere sportiva este binevenita atat in scoli, licee, cluburi de dans, cat si in salile de sport private, cluburi sportive, cabinete de kinetoterapie etc.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 600 de lei, iar prima serie se va derula la Oradea in luna iulie 2016.

In urma examenului se obtin toate cele 10 competente din standardul ocupational si certificatul de absolvire autorizat ANC care va da dreptul legal de a fi angajat si de a practica aceasta ocupatie.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau la [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply