Curs contabilitate primara si financiara cod COR 331302, Iasi, Septembrie 2016

0

contabilitate-preocupari-la-nivel-international-privind-revizuirea-conceptelor-1In ultimii 10 ani statutul contabilului s-a modificat si a devenit dintr-un consumator de resurse, un adevarat specialist in materie de fiscalitate si contabilitate. El este si trebuie sa fie mana dreapta a managerului si omul sau de incredere.

Din punct de vedere al activitatii, un manager nu poate sta zilnic sa citeasca monitoare oficiale, aceasta sarcina revenindu-i contabilului. In cazul in care acesta cunoaste foarte bine legislatia poate gasi variante legale pentru cresterea profitabilitatii firmei.

Cursul nostru dureaza 60 de ore si costa 700 de lei. Urmatoarea serie va incepe in SEPTEMBRIE 2016! In cadrul programului se predau urmatoarele notiuni de contabilitate primara si financiara:
–    Functiunile conturilor,
–    Corespondenta conturilor,
–    Legislatie si fiscalitate,
–    Situatii de sinteza,
–    Exceptii si excluderi.

Programa completa se poate vizualiza pe site-ul nostru www.europersonal.ro. La final se primeste certificatul autorizat de ANC pentru ocupatia de CONTABIL, cod COR 331302.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.