Curs: Contabilitate de gestiune – Bucuresti, 2-4 decembrie 2013

0

proiect conta-plus2Bucuresti, 2-4 decembrie, USAMV

Lector invitat:

Crenguta Bodoc are o experienta de aproape 20 de ani in contabilitate, activand in diferite domenii – contabilitatea de gestiune, contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala, audit financiar. A obtinut numeroase calificari si specializari, printre care: expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal si lector formator. De asemenea, a realizat expertize contabile si misiuni de audit financiar pentru proiecte cu finantare europeana – SAPARD, POR, POSDRU, PODCA etc.

In urma evaluarii, se acorda certificat de absolvire pentru ocupatia de „Specialist in planificarea, controlul si raportarea performantelor economice” Cod COR 242.110, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Tematica

  1. Concepte de baza ale contabilitatii de gestiune;
  2. Metoda „Activity based costing” sau „ABC”;
  3. Analiza problemei repartizarii;
  4. Dificultati de aplicare;
  5. Contabilitatea manageriala (functionala);
  6. Contabilitatea costurilor standard si evaluarea performantelor;
  7. Analiza deciziilor manageriale;
  8. Bugetul cheltuielilor de capital

Inscrierea se face in baza formularului solicitat la  numerele de telefon: 0735/211.513 sau la adresa de e-mail: [email protected];  Persoana de contact: Silvana Oprea.

Taxa de instruire: 900 lei/participant

*Taxa include: suportul de curs si materiale auxiliare, sala de curs cu dotarile tehnice necesare, coffee break, taxa examen  A.N.C  (fost C.N.F.P.A.).

Accesati www.proiect-contaplus.ro pentru oferta completa de cursuri.

Share.

Leave A Reply