Curs autorizat de “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale”

0

mana_baniAsociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 21-25 ianuarie 2009  la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Acest curs se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. 

Pe parcursul celor 40 de ore de training de grup (teorie si practica), participantii vor primi informatiile necesare scrierii si implementarii unui proiect.

Tematica programului de formare: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Beneficiari :    
Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

La finalul cursului, participantii: 
– Vor putea  transforma o idee intr-o schita de proiect aplicând principiile managementului de proiect;
– Vor fi capabili sa selecteze linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile lor;
– Vor avea cunostintele necesare pentru a potrivi schita de proiect pe cerintele unei cereri de finantare;
– Vor cunoaste particularitatile Fondurilor Structurale si Managementului Proiectelor.

Inscriere 

Taxa de participare : 750 lei

Inscrierea la curs se face in urma trimiterii catre Asociatia Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana (prin e-mail la adresa [email protected], [email protected], sau prin fax – 021.312.39.37) a unei cereri de inscriere si a dovezii de plata a taxei de participare (plata cursului se va efectua in cont IBAN RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRDE Agentia Piata Romana).

Inscrierea si plata se pot face si direct la sediul asociatiei, din Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV, Bucuresti, Sector 1.
Taxa de participare include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), pauzele de cafea si de pranz.

Pentru mai multe informatii despre curs, va rugam sa ne contactati la tel.: 021.312.39.37, 0745.981.076.
Mariana Zidaru – Presedinte al Asociatiei Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana
Website: www.crsuee.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.