Curs autorizat CNFPA a€œManagement de Proiect pentru Fonduri Structuralea€, 25-29 martie 2009

0

scriereAsociatia a€œCentrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeanaa€ (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv a€œManagementul proiectelor pentru Fonduri Structuralea€, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 25-29 martie 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV.

Acest curs se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Acesta este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia de MANAGER DE PROIECT conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania.A 

Tematica programului de formare: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Proceduri de achizitie; Monitorizare si evaluare; Managementul echipei de proiect; Informarea si publicitatea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Partea teoretica va fi imbinata cu partea practica. In grupe de cate 3-4 persoane (in functie de tematica aleasa) veti pune teoria in practica prin conceperea si scrierea unui proiect, tinand cont de toate etapele de realizare a acestuia. Deasemeni, veti completa, sub indrumarea lectorului, cererea de finantare pentru proiectul lucrat. Toate exercitiile sunt aplicabile Fondurilor Structurale.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate, indiferent de tipul studiilor absolvite.

La finalul cursului:A 
– Veti puteaA  transforma o idee intr-o schita de proiect aplicand principiile managementului de proiect;
– Veti fi capabili sa selectati linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile dvs.;
– Veti avea cunostintele necesare pentru a potrivi schita de proiect pe cerintele unei cereri de finantare;
– Veti cunoaste particularitatile Fondurilor Structurale si Managementului Proiectelor.
Taxa de participare : 750 lei

Inscrierea la curs se face telefonic, la tel.mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.39.37, ori prin e-mail: [email protected] sau [email protected] 
Plata cursului se va efectua in cont IBAN: RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRDE Agentia Piata Romana. Taxa de inscriere se poate achita si direct la sediul asociatiei.

Locurile sunt limitate! Pentru a participa la curs va rugam sa ne contactati cat mai curand!

Important!
Costul cursului de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit/venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca a€œsocietatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venita€.

Pentru mai multe informatii despre curs, va rugam sa ne contactati la:
tel./fax: 021.312.39.37, tel.mob 0745.981.076.
Mariana Zidaru, Presedinte CRSUEE
[email protected], [email protected]
www.crsuee.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.