Curs – Adaptarea conditiilor de contract fidic la constrangerile legislatiei de drept public – Proiect ContaPlus

0

banner_fidic31In cadrul cursului, traineri acreditati FIDIC vor prezenta participantilor aspecte specifice pietei constructiilor, elemente actuale si directii de dezvoltare importante in domenii precum fondurile europene pentru infrastructura, principalele Carti Fidic, evolutia contractelor FIDIC si a Conditiilor Particulare de Contract in Romania, cadrul legislativ – national si european, ce trebuie avut in vedere la momentul utilizarii conditiilor de contract FIDIC in „public”.

In cadrul cursului se va pune accent pe modul in care Contractele FIDIC pot fi  utilizate cu succes intr-o piata reglementata cu preponderenta de dreptul public.

Constructorii, consultantii si autoritatile publice sunt obligati sa respecte cerintele stricte ale dreptului public, de la achizitii publice pana la legislatia in constructii, de la eligibilitatea costurilor pana la punerea in aplicarea a unei hotarari a Comisiei de Adjudecare a Disputelor.

LECTORI INVITATI:
Diana Antofie – Vicepresedinte al ARIC, avocat specializat in dreptul constructiilor si  achizitii publice, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

Cremona Cotovelea – Avocat specializat in dreptul constructiilor si achizitii publice, mediator, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

TEMATICA ABORDATA:
1. CUM IMPLEMENTAM CU SUCCES UN CONTRACT FIDIC IN CADRUL UNUI PROIECT FINANTAT DIN FONDURI PUBLICE.
2. CUM ALEGEM FORMA DE CONTRACT POTRIVITA NECESITATILOR PROIECTULUI.
3. CARE ESTE GRANITA INTRE LIBERTATEA DE VOINTA A PARTILOR SI NORMELE IMPERATIVE CE GUVERNEAZA CONTRACTELE DE ACHIZITIE PUBLICA.
4. TRANSPUNEREA CONTRACTELOR FIDIC IN LEGISLATIA ROMANEASCA.

Aceste aspecte si multe altele vor fi analizate pe parcursul acestui curs de 2 zile organizat in colaborare cu ARIC – asociatie nationala membra a FIDIC (Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti).
In urma participarii se obtine CERTIFICAT DE PARTICIPARE recunoscut de catre Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC).

Cursul va avea loc in perioada 11 – 12 iunie la Brasov.

INREGISTRAREA LA CURS:
Se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de fax: 0372.004.507.

TAXA DE INSTRUIRE: 2.000 lei + TVA

  • Mapa de lucru si suportul de curs,FIDIC – Cartea Rosie sau Cartea Galbena;
  • Coffee break-uri;
  • Lunch break-uri;
  • Diploma de participare recunoscuta FIDIC

TAXA DE  SERVICII TURISTICE (OPTIONAL): 800 LEI

  • Cazarea in regim double(doua nopti);
  • Pensiunea completa pentru participantul la curs;

* BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

CONTACT Proiect ContaPlus
Tel: 0730.102.230 / 021.222.00.29
E-mail: [email protected]
Website: www.proiect-contaplus.ro

Share.

Leave A Reply