Curs acreditat Contabilitate, 30 mai-20 iunie 2012, Camera de Comert Bucuresti

0
Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA – Contabil, cod COR 331302. Cursul este structurat in doua module: „Contabilitate primara” si „Contabilitate asistata de calculator”. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 2 aprilie 2012beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 600 lei. Dupa aceasta data, taxa este de 1000 lei.

Cod COR – 331302 (cod COR vechi 343302) – studii medii

PERIOADA CURSULUI: 30 – 31 mai -1 iunie, 6-7-8 iunie, 13-14 iunie  si examen de certificare pe 20 iunie 2012.

Durata cursului este de 8 zile, 6 ore pe zi, de dimineata de la orele 9.00 pana dupa amiaza la orele 17.00.

FORMULARUL DE INSCRIERE il puteti completa pe www.eurobestteam.ro.

PRETUL CURSULUI: Completati formularul de inscriere pana la data de 2 aprilie 2012 si beneficiati de taxa redusa de 600 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, taxele de evaluare si certificare CNFPA.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

DESPRE CURS
Acest curs se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa deprinda competente necesare unui contabil simplu, care nu este autorizat sau expert contabil conform legii dar care, in cazul organizatiilor cu cifra de afaceri sub plafonul stabilit prin lege, poate sa desfasoare toate activitatile financiar-contabile.
Aceasta ocupatie se aplica si contabililor care lucreaza in unitati ce au organizat un departament financiar-contabil, condus de catre un contabil-sef sau director economic.

Unde este recunoscut programul?
Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), la finalizarea lui acordandu-se un certificat de absolvire avizat de CNFPA.

Programul de formare profesionala se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 129/2000.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Cui se adreseaza cursul: atat persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie, cat si contabililor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si doresc o perfectionare in acest domeniu.

Metoda de instruire
Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice Contabilului.

Atentie! Competentele dobandite in urma acestui curs nu se suprapun competentelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care isi asuma prin semnatura si parafa conducerea contabilitatii.

Competente dobandite in urma cursului:
1.  Comunicarea interpersonala
2.  Lucrul in echipa
3.  Dezvoltarea profesionala
4.  Planificarea activitatii
5.  Gestionarea si arhivarea documentelor
6.  Utilizarea PC
7.  intocmirea / completarea documentelor primare
8. Contarea operatiunilor patrimoniale
9.  Efectuarea de calcule specifice
10. Completarea registrelor contabile
11.  Intocmirea balantei de verificare
12.  Evaluarea patrimoniala
13.  Intocmirea bilantului contabil
14.  Transmiterea documentelor specifice
Cursul are un puternic caracter interactiv, imbinand elemente de teorie cu activitati practice. Acest curs isi propune sa sprijine participantii in dezvoltarea competentelor specifice ocupatiei de Contabil, o atentie deosebita acordandu-se dezvoltarii abilitatilor practice.

Structura cursului:
Cursul are 2 module: CONTABILITATE PRIMARA si CONTABILITATE ASISTATA DE CALCULATOR. Partea teoretica a cursului are loc pe durata a 8 zile de curs de la 9.00 la 17:00 la sala, iar perioada de practica este de 9 zile (studiu individual).

Lectorul cursului

Luminita Neagoe
Luminita este trainer autorizat CNFPA  cu o experienta de 5 ani in domeniu, iar in cadrul Euro Best Team este lector pentru cursurile Inspector Resurse Umane si Auditor de calitate. Luminita Neagoe este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultati de Drept din Bucuresti si este Master in Contabilitate, Control si Expertiza in cadrul ASE Bucuresti si stagiar la Corpul Expertilor Contabili din Romania. Luminita are experienta in consultanta privind elaborarea documentatiei de certificare a calitatii, precum si in procesele de gestiune a resurselor umane, incepand cu elaborarea strategiei de resurse umane, recrutarea si evidenta personalului, organizarea departamentelor, carnete de munca, state de plata, dosare de pensionare. A sustinut numeroase sesiuni de training atat pentru firme private cat si pentru personalul dn administratia publica.

Conditii de inscriere
Pentru inscriere va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de inscriere de pe site. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs  va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat (daca este cazul), precum si o copie a cartii de identitate si o copie dupa ultima diploma de studii absolvite.

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact:
Madalina Nedelcu – 0726.615.538
http://www.eurobestteam.ro/
http://eurobestteam.blogspot.com/

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.